Yargı’nın son bölümüne tepki yağdı! Tuğçe’nin başına gelenler sosyal medyayı ayağa kaldırdı: ‘Bunu yazarken utanmadınız mı?’

Kanal D’nin her hafta pazar akşamları izleyici karşısına çıkardığı Yargı, son bölümü ile izleyenlerin tepkisini topladı. Tuğçe’nin başına gelenler sosyal medyada büyük krize yol açtı. Kullanıcılar yaptıkları yorumlarla o sahneye tepki gösterdi. İşte detaylar…

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgi ile izlenen Yargı, her hafta pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta final sahnesi ile izleyicileri şaşkına çeviren dizi, bu haftaki bölümü ile “yok artık” dedirtti. Başkomiser Eren'in polis kızı Tuğçe, görev için gittiği evde toplu tecavüze uğrayarak denize atıldı. İzleyiciler ise bu sahnelere sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

yeni-proje-29.jpg

ÖNCE İSTİSMAR EDİLDİ SONRA DENİZE ATILDI

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan, Uğur Polat ve Cezmi Baskın'ın yer aldığı Yargı, son bölümü ile izleyenleri şaşkına çevirdi. Dizide polis rolünü üstlenen Tuğçe, verilen görev üzerine gitti evde bir kadına tecavüz edilmesini engellerken 4 kişinin iğrenç saldırısına uğradı. Önce istismar edilip daha sonra denize atılan Tuğçe, başka bir cinayetle ilgili yapılan arama çalışmalarında ekipler tarafından bulundu ve hemen ameliyata alındı. Tuğçe'nin vücudunun birçok yerinde yara ve kırıklar bulunurken, yoğun bakıma gelen babasına adres verdi. Eren komiser gittiği bu adreste kızının istismara uğradığı videoyu izledi.

yeni-proje-30.jpg

SOSYAL MEDYA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Dizinin bu sahnesi, tecavüze uğrayan bir kadını kurtaran lakin kendi istismar edilen birinin denize atılması izleyicilere şaşkına çevirdi. Sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken dizinin senaristi Sema Ergenekon’a akşam yorumlar yapıldı. Sosyal medyadan paylaşım yapan kullanıcılar, "Bu sahneyi yazarken utanmadın mı?", "Bu sahne farkındalık yaratmak yerine birçok kadını korkuttu" ve "Utanmadan bir de detaylıca çekilmiş sahneler" gibi paylaşımlarda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir