Yarışmada görülmemiş gaf: Canlı yayında Kenan İmirzalioğlu'na öyle bir şey dedi ki... Herkes şaştı kaldı!

Yarışmada görülmemiş gaf: Canlı yayında Kenan İmirzalioğlu'na öyle bir şey dedi ki... Herkes şaştı kaldı!

ATV'nin reyting rekortmeni Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Canlı yayında yapılan gaf, Kenan İmirzalioğlu'nu dahi şaşırttı.

2011 yılından beri ATV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasında yaşananlar ekran başındakileri dahil herkesi şaşırttı.

Son yıllarda ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın yeni bölümünde yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yarışmaya katılan Galatarasay Üniversitesi öğrencisi Emrullah Güneş, bir soruda uzun süre düşündükten sonra yarışmanın verdiği heyecan ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ismini karıştırdı. Ünlü oyuncuya yıllar önce yayınlanan 'Ezel' dizisinde canlandırdığı 'Ezel' ismiyle seslenen Güneş, herkesi şaşırtan bir gafa imza attı.

Yarışmacının bir anlık dalgınlığına İmirzalıoğlu ise duruma 'Ezel mi' diyerek tepki verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İmirzalioğlu'nun bu tepkisi sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Bir döneme damgasını vuran ''Ezel'' dizisinde başrolde yer alan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı karakterle ilgili pek çok paylaşım ve edit yapıldı.

2009-2011 yılları arasında reyting rekorlarını alt üst eden Ezel dizinde Kenan İmirzalıoğlu canlandırdığı ''Ezel Bayraktar'' karakteriyle efsaneleşmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN