Yasak aşkı canlı yayında açıkladı! Milyonlar şoke oldu! Şarkıcı Doğuş ile ilişkisi varmış!

Yasak aşkı canlı yayında açıkladı! Milyonlar şoke oldu! Şarkıcı Doğuş ile ilişkisi varmış!

Show TV ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında gündeme gelen iddialar izleyenleri şoke etti. Fenomen Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek, canlı yayında "Fenomen Mahir'in bana karşı elindeki kozu şarkıcı Doğuş'la olan dini nikahım" diyerek, yasak aşkı açıkladı.

Show TV'de ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına fenomen sevgilisi Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını söyleyen Esra Çömelek’in açıklamaları gündem oldu.

Evli ve ünlü bir isimle birlikte olduğunu söyleyen Esra Çömelek, o ismi canlı yayında açıklayarak herkesi şoke etti. Çömelek, “Fenomen Mahir’in bana karşı elindeki kozu şarkıcı Doğuş’la olan dini nikahım” dedi.

fotoooo.jpg

Magazin dünyasına da bomba gibi düşen bu canlı yayındaki itirafın ardından ünlü şarkıcı Doğuş’un eski tanıdıklarından ihbarlar yağdı. Esra Çömelek’in Doğuş ile birlikte çekilen fotoğrafları da canlı yayında ekrana verildi.

‘EŞİMDEN BOŞANACAĞIM’ DİYEREK KANDIRDI

Esra Çömelek, Doğuş’un da kendisini ‘eşimden boşanacağım’ diyerek kandırdığını, boşanmak için Azeri eşinin Doğuş’tan 1 milyon dolar istediğini iddia etti.

esdfrgdh.jpg

BİR HAFTA ÖNCE AİLESİYLE PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Son aylarda hakkında boşanma haberleri çıkan Doğuş, 21 Ekim'de eşi ve çocuklarıyla bir pozunu yayınlayarak "9 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti ne güzel olduk evlatlarımızla" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcının eşi Hoşkedem Hidayetkızı Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak tanınıyor.

essfdhd.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN