Yasak Elma'dan Kızılcık Şerbeti'ne bomba geçiş! O isim dizinin resmen yeni casusu oldu

Yasak Elma'dan Kızılcık Şerbeti'ne bomba geçiş! O isim dizinin resmen yeni casusu oldu

Show TV'nin sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti, başarılı bir sezonu geride bıraktı. Birçok bölümüyle gündem olan ve eleştiri yağmuruna tutulan dizinin yeni sezon çalışmaları sürerken bomba bir transfer haberi geldi. İşte, yeni sezonda Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil olan o isim...

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, RTÜK'ten aldığı yayın durdurma cezası ve bazı gelenekselci sahneleriyle uzun süre konuşulmuştu. Sezon finali ile herkesin beğenisini alan dizinin yeni sezon çalışmaları başladı.

Dizide Sibel Taşçıoğlu'nun hayat verdiği Pembe karakteri, eşi Abdullah Bey'i Alev'den kıskanınca entrika dolu anlar yaşanmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde ise Alev'in Pembe'ye "İsteseydim bu evin hanımı ben olurum" diyerek karşılık vermesi ortalığı iyice kızıştırmıştı.

yeni-proje-17.jpg

YASAK ELMA'NIN SEVİLEN KARAKTERİ KIZILCIK ŞERBETİ'NDE!

6 yıllık ekran macerasını Haziran ayında sonlandıran Yasak Elma dizisinden, Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer haberi geldi. Yasak Elma'nın sevilen karakterlerinden Sedai'yi canlandıran Bahtiyar Memili, Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Dizinin yeni sezonunda Pembe, kendisine bir casus seçecek ve tüm gizli bilgileri ondan öğrenecek. Pembe'nin casusunu oynayacak kişi ise Bahtiyar Memili olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN