Yasak Elmanın Yıldız’ı para avında! 15 saniyeye milyonluk ödeme! Bu kadar da olmaz

Yasak Elmanın Yıldız’ı para avında! 15 saniyeye milyonluk ödeme! Bu kadar da olmaz

6 yıldır ekranlarda yer alan Yasak Elma dizisi final bölümü ile ekranlara veda etti. Dizide Yıldız karakterine hayat veren güzel oyuncu Eda Ece sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile ağızları açık bıraktı. 15 saniyeye milyonluk ödeme. İşte ünlü oyuncunun şaşırtan sosyal medya ücreti…

6 yıldır ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Yasak Elma dizisi final kararı ile sevenlerini üzdü. Dizi final yaparken Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 15 saniyeye aldığı ücreti açıkladı. İşte ünlü oyuncunun şaşırtan sosyal medya ücreti…


SANİYE BAŞINA ŞAŞIRTAN ÜCRET

Yasak elma dizisinde Hayat verdiği Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Eda Ece, nikah için hazırlıklarına devam ediyor. 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak olan nikah için nefesler tutuldu.

eda-ece-1.jpg
Düğünü merak edilen oyuncular arasında yer alan Eda Ece'nin Instagram'da bir hikaye için kazandığı ücret ise ağızları açık bıraktı. Güncelmagazin’de yer alan haber doğrultusunda Eda Ece'nin sosyal medyada 15 saniyelik reklam videoları çektiği belirtildi. 15 saniye için tam 300 bin TL kazandığı belirtilen Eda Ece'nin videoların saniyesi için 20.000 TL ödeme yapıldı aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN