Yazgı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Yazgı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

İnternet üzerinden insanların diziler ile ilgili araştırmaları devam ediyor. Peki Yazgı dizisinin konusu nedir? Yazgı dizisi oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde.

İnsanlar yeni başlayacak dizileri merakla internet üzerinden araştırıyor. Merak edilen dizilerden biri de Yazgı dizisi oldu. Peki Yazgı dizisinin oyuncuları kimler? Yazgı dizisinin konusu nedir? Yazgı dizisi ne zaman başlıyor? Yazgı dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YAZGI DİZİSİ

Yazgı dizisinin yönetmenliğini Hakan Şahin ve Filiz Polat Turan, senaryosunu Yaşar Aksu, İbrahim Güler, Melek Ordu, Erdal Pektaş, Pınar Ordu, Evren E. Ulucan, Tolga Küçük, Gülseren Aydın ve Ali Göğebakan üstleniyor. Dizinin başrolünde ise Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk yer alıyor. Yazgı dizisinde birbirini hiç tanımadan büyümüş ancak hayat onları bir araya getiren ve zamanla birbirlerine aşık olan iki gencin hikayesi konu edilecek.

Yazgı Dizisi Erkan Meriç Yağmur Öztürk

YAZGI DİZİSİ OYUNCULARI

Yazgı dizisinin başrolünde Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk yer alıyor. Erkan Meriç'in Kurtlar Vadisi, Hayat Çizgisi Suriye, Acayip Hikayeler, Fatmagül'ün Suçu Ne?, İkimize Bir Dünya, Bedel, Savaşçı, Beyaz Karanfil, Gülümse Kaderine gibi birçok projede yer aldığı biliniyor. Yağmur Öztürk Yazgı dizisinde Dünya karakterini canlandıracak. Öztürk, Sevdim Bir Kere ve Anneler dizilerinde yer almıştır. Yazgı dizisinde Alper Türedi, Yasemin Nur Öztürk, Elvan Boran, Ufuk Kaplan, Ceren Yavuz, Cemal Gören, Numan Çakir, Dilara Üçüncüoğlu, Buket Dereoğlu, Cem Baza, Zeynep Utku, Hülya Diken, Melih Özkaya, Halil İbrahim Yılmaz, Denisa Gültekin ve Derya Kurtuluş Oktar yer alıyor. Yazgı dizisinin 3 Ekim Pazartesi tarihinden itibaren hafta içi her gün öğlen saat 13.30'da TV8 ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN