Yazın herkes parıltınızın sırrını soracak! Masraflı ve uğraştırıcı cilt bakım rutinlerine son! Cildinizde anında cam etkisi!

Yazın herkes parıltınızın sırrını soracak! Masraflı ve uğraştırıcı cilt bakım rutinlerine son! Cildinizde anında cam etkisi!

Herkesin hayali cildinin ışıl ışıl parlaması olurken yaz boyu gelen geçen cildinizin ışıltısının anahtarını soracak. Masraflı ve uğraştırıcı cilt bakım rutinleri geride kalıyor. Cam cilt görüntüsü için sadece bunu uygulayan herkese çatır çatır çatlatıyor. İşte cam cilt görüntüsünün sırrı…

Güzellik dünyasının gizli kapılarını aralayacak güzellik sırları Koreli kadınların cilt bakımı rutinlerinden geliyor. Yaz mevsimi yaklaşırken cildinizin ışıl ışıl parladığını görmek istiyorsanız bu rutini mutlaka denemeniz gerekiyor. Kore cilt bakım rutinleri işin sırrını sizinle paylaşıyor. İşte cam cilt görüntüsünün sırrı…

ANINDA CAM CİLT ETKİSİ

1. aşama: Koreli kadınların cilt bakım rutinlerinde uyguladığı adımlar sizin de cildinizi parıl parıl yapacak. En önemli adımlardan biri çift aşamalı temizleme yöntemidir. Cildinizi önce yağ bazlı ardından da su bazlı bir temizleyici ile iyice temizlemeniz gerekiyor. Bu yöntem sayesinde derinlemesine bir temizlik yapmış olacaksınız.

kore-cilt-bakimi.jpg

2. aşama: Kore cilt bakımını temel sırrı cilt bakım serumları oluyor. Güçlü bitki bazlı içeriklere sahip serumlar cildi besleyerek canlandırıyor ve anında parlaklık sağlıyor.

3. aşama: Sıcak hava koşullarında hafif serinletici bir jel nemlendirici tercih ederek cildinizin nem dengesini sağlamanız gerekmektedir. Aloe vera veya hyaluonik asit bileşenli nemlendiriciler cildinizi yatıştırırken aynı zamanda neme doyuracak.

cilt-bakimi-koreli.jpg

4. aşama: Cildinizin uzun süre sağlıklı kalmasını sağlayacak belki de en önemli adımların başında güneş kremi kullanmak geliyor. Kore cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmezlerinden biri olan güneş kremi cildinizi dış etkenlerden korurken erken yaşlanma ve leke sorununu da önlemektedir.

5. aşama: Cildinizin daha sağlıklı görünmesi için son aşama yüz maskelerinden destek almanız gerekiyor. Yaz aylarında serinletici ve nemlendirici içeriklere sahip maskeler cildinizi rahatlatırken aynı zamanda yeniliyor.

Kore cilt bakım rutin aşamalarını uygulayarak cildinizin yaz boyu ışıl ışıl parlamasını sağlayabilirsiniz. Cildinizin ışıltısı herkesi kıskandıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN