Yemekteyiz'de kurbağa bacağı şoku! Fikret'in menüsünü duyan şok geçirdi: "Allah'tan ballı hardallıymış"

Yemekteyiz'de kurbağa bacağı şoku! Fikret'in menüsünü duyan şok geçirdi: "Allah'tan ballı hardallıymış"

Televizyon ekranlarının en ünlü yemek programlarından birisi olan Yemekteyiz, yeni bölümleriyle olaylı sahnelere yer veriyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında paylaşılan yeni bölüm izleyenleri şoke etti. Yarışmacının menüsünde kurbağa bacağını görenler hayretler içerisinde kaldı. İşte tüm detaylar...

Her yayınlanan bölümüyle gündeme düşen Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında mide bulandıran detay dikkat çekti. Yarışmacılar birbirinden esrarengiz menüler ile diğer yarışmacıları etkilemeye çalışırken bir menüde kurbağa bacağı yer aldı. İşte o anlar...

YEMEKTEYİZ PROGRAMINDA ŞOK OLAY

Yemekteyiz programında yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar sık sık sosyal medya gündemine düşüyor. Sosyal medyada viral olan olaylara bir yenisi daha eklendi.

Yarışmacı menüsü ile milyonların dikkatini çekerken, 2021 yılında MasterChef'te yarışan isim olduğu ortaya çıktı. Fikret Tuğ'nun menüsü ülke gündemine bomba gibi düştü. Menüde yer alan yemeği duyanlar ise yüzünü ekşitti.

640xauto-5.webp

MİDELERİ AĞIZA GETİREN MENÜ

Yarışmanın dördüncü gününde 75 bin TL'lik büyük ödül için yemekler tezgaha koyuldu. Mutfakta yemek yapmaya hazır şekilde bekleyen eski MasterChef yarışmacısı Fikret Tuğ'nun yemek seçimi ise şoke etti.

Yayınlanacak olan yeni bölümde, tanıtımı sosyal medyada viral oldu. Fikret Tuğ iddialı bir şekilde, "Öyle bir yemek yapacağım ki herkes parmaklarını yiyecek. Ya da önündeki yemeğe dokunamayacak" ifadelerini kullandı. Yapacağı yemeğin isminin ise, "Ballı hardallı kurbağa bacağı" olduğunu paylaştı.

s-9d2afce561ab45784a909231dc814dc7896099db.webp

"KORONADAN YENİ KURTLUMUŞTUK!"

Menüde kurbağa bacağını gören yarışmacılar ise kendisini zor tuttu. Yarışmacıların tepkisi ise, "Ciddi olamaz", "Yemek istemezdim", "Allah'tan ballı hardallıymış" yorumunu yaptılar. Menü için sosyal medyadan da peş peşe yorumlar geldi.

Yarasanın sebep olduğu Covid-19 virüsüne benzetme yaparak, "Koronadan yeni kurtulduk buna hazır değiliz", "Yeni virüsü Fikret yayacak", "Yapım buna izin vermemeliydi" yorumları yer aldı. En dikkat çeken yorum ise, "para içiçn kurbağ bacağını da yemeyin!" oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN