Yengesinin tedavi parasını çatır çatır yemişti... Müge Anlı'da popüler olan Ezel Bayraktar'dan flaş hamle! Kısmetse Olur...

Yengesinin tedavi parasını çatır çatır yemişti... Müge Anlı'da popüler olan Ezel Bayraktar'dan flaş hamle! Kısmetse Olur...

Müge Anlı programıyla ünlenen ve yaptığı oyunla tüm Türkiye'yi şoke eden Ezel Bayraktar gündemden düşmek bilmiyor. Yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL'yi alıp kayıplara karışan Ezel Bayraktar, en son ayakkabıcı dükkanında işe girmişti. TikTok'ta canlı yayınlar açmaya başlayan Bayraktar, yeni hamlesini duyurdu. Kısmetse Olur'a katılıyor! Yengesinin parasını yedikten son sıra Kısmetse Olur'da. İşte detaylar...

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yengisinin kanser tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL'yi alarak kayıplara karışan Ezel Bayraktar, sonunda bulunmuş ve yengesiyle yüzleşmişti. Parayı ödemek için ayakkabı dükkanında işe başlayan Ezel Bayraktar'dan flaş bir hamle geldi. Her fırsatta oyuncu olmak istediğini belirten Bayraktar, o yarışmaya katılacağını duyurdu. Herkesin ağzı açık kaldı. Bakın Ezel Bayraktar hangi programa katılıyormuş?

YENGESİNİN TEDAVİ PARASINI ÇALIP SIRRA KADEM BASTI

Yengesinin tedavi parasını alıp kayıplara karışan ve Ömer olan ismini Ezel Bayraktar olarak değiştiren gencin yaptıkları tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yengesinin 300 bin TL'lik tedavi parasını çalan Ezel Bayraktar, gelen tepkiler sonrasında oyuncu olmak istediğini söylemişti.

fdffddfdf.jpg

ALACAĞI MAAŞ DUDAK UÇUKLATMIŞTI

Yaşananların ardından Müge Anlı'ya söz veren Ezel Bayraktar parayı ödeyeceğini söylemişti. Ayakabıcıda işe giren Bayraktar'ın 15 bin TL maaş alacağı öğrenilmişti.

gfgfgf-52.jpg

KISMETSE OLUR'A KATILIYOR

Bu olaylar sonrası Ezel Bayraktar'dan flaş bir açıklama geldi. TikTok'ta açıklamalarda bulunan Ezel Bayraktar, Youtube'da tekrar yayın hayatına başlayan ve ilk günden bu yana çok ses getiren Kısmetse Olur Aşkın Gücü'ne katılacağını duyurdu.

gfgfgf-51.jpg

Katıldığı bir TikTok canlı yayınında yayıncı Onur Sermik'in "Kısmetse Olur'a katılsan patlarsın" sözleri üzerine "Katılacağım Abi" cevabını veren Ezel, programa başvuru yapacağını açıkladı. Yayında Onur Sermik, Bayraktar'a "Bundan sonra benim himayemdesin" dedi. İkiliye yayın boyunca izleyiciler tarafından hediyeler yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN