Yeni boşanan Şeyma Subaşı yine gelinlik giydi! Görenler küçük dilini yuttu "Merve Boluğur'un psikolojisi daha sağlam"

Yeni boşanan Şeyma Subaşı yine gelinlik giydi! Görenler küçük dilini yuttu "Merve Boluğur'un psikolojisi daha sağlam"

Birkaç ay önce Mısırlı iş insanı ile evlenen ve geçtiğimiz haftalarda da evliliğini sonlandıran Şeyma Subaşı yine gelinlik giydi! Subaşı’nın o hallerini görenler adeta küçük dilini yuttu. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Merve Boluğur'un psikolojisi daha sağlam" yorumlarını yaptı. İşte detaylar…

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Mısırlı eşi Mohammed Alsaloussi’den boşanmıştı. Olaylı boşanmasından sonra ülke ülke gezmeye başlayan Subaşı, gelinlik giyerek partiye katıldı. Subaşı’nın bu tarzı ve halleri görenleri şaşkına çevirdi.

YİNE GELİNLİK GİYDİ

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden sonra ülke genelinde tanınan ve sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda büyük aşkı Meedo ile Marakeş'te dünya evine girdi.

ic-foto-2-003.jpg

Subaşı’nın Mısırlı iş insanı ile olan bu evliliği oldukça kısa sürdü. İddialara göre Meedo, Subaşı’ya psikolojik şiddet uyguluyordu.

ic-foto-3-002.jpg

Bu evliliğin bitmesinden sonra Subaşı’nın adı, düğününe de katılan iş insanı Burak Ateş ile anıldı.

ic-foto-4-001.jpg

Öte yandan boşandıktan sonra direkt Paris’e giden Subaşı, burada eski sevgilisi DJ Guido Senia ile bir araya geldi. Şeyma Subaşı’nın arkadaşları ile Guido’nun sahne aldığı mekana eğlenmeye gitmesi ve daha sonra sosyal medyadan takibe alması aşk dedikodularına neden oldu.

ic-foto-1-004.jpg

Şimdilerde Subaşı’nın hayatında biri olup olmadığı bilinmezken, ünlü isim ülke ülke geziyor. Son olarak da bir partiye katılmadan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gelinliğe benzer bir kıyafet giymesi takipçilerini şaşkına çevirdi.

capture-20231030174030576.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN