Yeşilçam yıldızı Aydan Şener'in kızını gören inanamadı! Meğer çok bildiğimiz bir dizide rol alıyormuş

Yeşilçam yıldızı Aydan Şener'in kızını gören inanamadı! Meğer çok bildiğimiz bir dizide rol alıyormuş

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Aydan Şener'in kızı Ecem Akbin'in o çok bilinen dizide rol aldığı ortaya çıktı. Yıllar sonra ortaya çıkan bu gerçek herkesi şaşırttı.

Eşsiz güzelliğiyle Türkiye'nin unutulmaz kadın oyuncularından biri olan ve 'Küçük Ağa' dizisinde 'Emine', 'Çalıkuşu' dizisinde ise 'Feride' karakterlerine hayat vererek Yeşilçam'da bir döneme damga vuran ünlü oyuncu Aydan Şener'in kızını görenler gözlerine inanamadı. Usta oyuncunun kızı meğer çok bilinen dizide rol alıyormuş...

Yeşilçam'ın usta ismi Aydan Şener, 'Küçük Ağa' ve 'Çalıkuşu' gibi bir döneme damga vuran dizilerde rol alarak adından söz ettirmişti. Usta oyuncunun kızı Ecem Akbin hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Türkiye'nin unutulmaz kadın oyuncularından biri olan Aydan Şener'in kızı Ecem Akbin'in o çok bilinen dizide rol aldığı ortaya çıktı

Ecem Akbin'in 2013 yılında STAR TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolünü paylaştığı Medcezir dizisinde rol aldığı ve dizide 'Tuğçe' karakterine hayat verdiği ortaya çıktı.

Aydan Şener'in kızı kim? Ecem Akbin kimdir? Ecem Akbin kaç yaşında, nereli? Ecem Akbin biyografisi! - Haberler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN