Yeşilçam'ın çocuk yıldızıydı! Hapse giriyor: Ünlü isimden üzen haber

Yeşilçam'ın çocuk yıldızıydı! Hapse giriyor: Ünlü isimden üzen haber

İlk olarak 1971 yılında Sezercik Yavrum Benim adlı filmde rol alan Sezer İnanoğlu’nun başı yine dertte. İşte detaylar…

70’li yıllardan itibaren birçok sinema filminde yer alan Sezer İnanoğlu’nun özel hayatındaki sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz yıllarda birçok suçtan dolayı hapis yatan İnanoğlu’na tekrar cezaevinde olduğu öğrenildi. Detaylar haberimizde…

banka

YEŞİLÇAM'IN ÇOCUK YILDIZINA HAPİS ŞOKU! SEZERCİK ROLÜYLE TANINAN SEZER İNANOĞLU HAPSE GİRDİ: ANNESİ "BENİM YÜZÜMDEN" DİYEREK SİTEM ETTİ

Yeşilçam'ın çocuk oyuncusuna hapis şoku! Yeşilçam filminde canlandırdığı Sezercik karakteriyle tanınan Sezer İnanoğlu, sahte senet düzenlemekten hapse girdi. Yaklaşık bir haftadır cezaevinde olan İnanoğlu'nun annesi, oğlunu kendisi yüzünden cezaevinde olmakla suçladı.

Yeşilçam filminde kendisine hayat veren Sezercik rolüyle akıllarda kalan Sezer İnanoğlu, senet sahteciliğinden yargılanarak cezaevine girdi. Yaklaşık bir haftadır cezaevinde olan İnanoğlu'nun annesi, oğlunu kendisi yüzünden cezaevinde olmakla suçladı.

Bir hafta önce cezaevine giren oyuncunun annesi Aysel İnanoğlu, gazeteci Şavaş Kalafat'a konuşan Anne İnanoğlu şu ifadeleri kullandı:

Oğlum Cezel Inanoor benim yüzümden sekiz yıl hapis yattı. Onu bedavaya yediğim için gerçekten üzgünüm. Bunun olması benim hatam. Sapanca'da bir villamız vardı. 8 tanesini eski belediye başkanına sattım ve hiç sorun yaşamadım. Kıbrıslı bir doktor aldı ve hiçbir sorun yaşamadı. Arazide kalan son evi de bir diş hekimi satın almak istedi. Doktorla görüştük, evi inceledik ve sonunda doktor evi 320.000 TL'ye almaya karar verdi. Bana 'Abla benim 300 bin liram var, 20 bin TL'yi 3 aylık senet yapsam olur mu?' dedi. Ben de kabul ettim. Tapuya gittiğimizde çeki istedim o da 'ne acele ediyorsun arabada' dedi. Adapazarı'nda bankaya gittiğimizde 200 bin TL verdi. Yan sokakta olan şoförüme de evi sattığımız doktorun arkadaşı 6 aylık bir senet vermişler. Şoförüm bana 'senedin 3 aylık değil 6 aylık' dediğinde de almasını söyledim. Senedin günü gelince bankaya gittik ve bozdurmak istediğimizde de karşılıksız olduğunu öğrendik.

"ALACAKLI OLDUĞUMUZ DAVADA SUÇLU ÇIKTIK"

Bu yüzden bunu gurur meselesi yaptım ve bir avukattan dava açıp parayı almasını istedim. Dava açıldı ve çekin sahte olduğu, imzanın da sahte olduğu ortaya çıktı. Doktor çekin bizim olduğunu söyledi, onun değil. Şoförüm ve muhasebecim de mahkemede ifade verdi. Şirketimin 20.000 lira kadar borcu olduğuna dair kayıtlarım var. Olayın sonunda da suçu benimle Sezer`in üzerine çıktı. Ben daha önce bir olaya karışmadığım için beraat ettim ama Sezer'in daha önceden cezası olduğu için o 8 sene cezası çıktı ve 8 ay hapis yatacak.

banka

"OĞLUM BENİM YÜZÜMDEN HAPSE GİRDİ"

Sezer bu durum yüzünden hapse girdi ve çok üzgün. Oğluma bunu yaptığım için çok üzgünüm. Lütfen bunları düzeltin. Benim hatamdı. Sezer yeni evlendi ve evlilik çok iyi gidiyor. O da çok gelişti ve düzeldi.

"HER GÜN AĞLIYORUM"

77 yaşındayım ve iki ameliyat geçirdim. Sezer bu süreçte yanımda oldu. Sezer'e bunu yaptığım için çok üzgünüm. Ne yapacağını bilemeden bavulunu önümde topladı. Her gün ağlıyorum.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN