Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın'dan kötü haber! Hayranları üzüntüye boğuldu

Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın'dan kötü haber! Hayranları üzüntüye boğuldu

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ile Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olarak gösterilen usta oyuncu Filiz Akın'dan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz ay kanserli doku teşhisi nedeniyle kulağının üst kısmından ameliyat olan Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın'dan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Kulağının üst kısmında şüpheli bir doku tespit edilmesi nedeniyle geçtiğimiz ay bıçak altına yatan usta oyuncu Filiz Akın'dan kötü haber geldi.

KÖTÜ HABERİ DUYURDU

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ile Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olarak gösterilen usta oyuncu Filiz Akın, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunarak yeniden operasyon geçirebileceğini açıkladı.

Filiz Akın, yeniden ameliyat olabilir: Keyifsizim biraz - Magazin haberleri

"BELKİ TEKRAR EDİLECEK..."

Kulağının üst kısmındaki kanserli doku nedeniyle ikinci kez ameliyat olabileceğini vurgulayan Filiz Akın, "Kanserli doku teşhisiyle ameliyat edilen kulağımın üst kısmı belki tekrar edilecek onun için keyifsizim biraz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN