Yıldız Tilbe geri adım atarak koronavirüs aşısı oldu

Yıldız Tilbe geri adım atarak koronavirüs aşısı oldu

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile aşı olmayı reddettiğini açıklamıştı. Tilbe, uygulanmaya başlanan yeni aşı kararlarının ardından bu konudaki fikrini değiştirerek geri adım attı ve ilk doz aşısını oldu.

Türkiye'de koronavirüse karşı aşılama tüm hızıyla devam ediyor. Bazı ünlü isimler aşılamanın başlamasıyla en ön sıradan giderek aşılarını olurken bazı isimler ise aşı olmayı reddediyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe, geçtiğimiz haftalarda Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile aşı olmayı reddettiğini açıklamıştı. Tilbe, paylaşımında “Aşıyı da, PCR'ı da reddediyorum. Allah'ın dediği olur. İsteyen aşı olur, istemeyen olmaz, bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır” ifadelerini kullanmıştı.

YILDIZ DA AŞI OLDU

Posta'nın haberine göre; Koronavirüsle mücadelede alınan yeni kararlar kapsamında 6 Eylül tarihi itibariyle konser ve etkinlik alanlarına katılacak kişilerin aşı ya da PCR testi yaptırması zorunlu hale getirildi. Bu uygulamanın başlamasıyla Yıldız Tilbe, kararını değiştirdi ve aşının yolunu tuttu. Ünlü sanatçı ilk doz aşısını oldu.




İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN