Yıldız Tilbe'den şok açıklama! Öyle bir rakamda bulundu ki... Sosyal medya ikiye bölündü

Yıldız Tilbe'den şok açıklama! Öyle bir rakamda bulundu ki... Sosyal medya ikiye bölündü

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya platformundan yaptığı bir açıklamada, emekli maaşlarının 150 bin lira, çalışan maaşlarının ise 200 bin lira olması gerektiğini ifade edince, bu söylem sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada, emekli maaşlarının 150 bin lira, çalışanların maaşlarının ise 200 bin lira olması gerektiğini belirttiği zaman, sosyal medya adeta dalgalandı.

Emekli maaşlarındaki zammın ardından memurlara ve memur emeklilerine 2024'ün ilk yarısında yüzde 14, ikinci yarısında yüzde 9, 2025'in ilk yarısında yüzde 6 ve ikinci yarısında yüzde 5 artış teklif edilmesi konuşulurken, Yıldız Tilbe'nin bu önerisi de büyük yankı uyandırdı.

200 BİN TL OLMALI

rewerw.jpg

Tilbe, hayatın oldukça pahalı olduğunu vurgularken, emekli ve çalışan maaşlarının nasıl olması gerektiğini oldukça çarpıcı bir şekilde dile getirdi. Tilbe, "Emekli maaşları 150 bin TL, işçi ve aylık çalışanların ise 200 bin TL olmalı. Hayat çok pahalı yiyecek içecek gıda ucuz ve sabit fiyat olsun herkes alabilsin mobilya giyim pahalı olabilir fakat sebze meyve ucuz olsun insan günde 3 kere acıkıyor, yüz kere susuyor, kim duyuyor?" şeklinde ifade etti.

Yıldız Tilbe'nin bu paylaşımı hızla sosyal medya gündeminde yer buldu. Pek çok kişi, "Yıldız abla, bizi işe al" gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN