Yıllar sonra ortaya çıkan detay herkesi şaşırttı! Yaprak Dökümü, Muhteşem Yüzyıl, Yalı Çapkını, Teşkilat! Meğer hepsinde varmış

Yıllar sonra ortaya çıkan detay herkesi şaşırttı! Yaprak Dökümü, Muhteşem Yüzyıl, Yalı Çapkını, Teşkilat! Meğer hepsinde varmış

Televizyonların vazgeçilmezleri olan diziler, bambaşka hikayeler ile izleyenleri adeta büyülü bir evrene götürüyor. Her hafta evlerimize konuk olan bu dizilerde zaman zaman akıl almaz çekim hataları yaşanabiliyor. Bizde sizler için Türk televizyonlarına damga vuran çekim hatalarını derledik. İşte detaylar...

Milyonları ekranlara kilitleyen yapımlar, izleyici gündelik sıkıntılarından uzaklaştırarak bambaşka diyarlara götürüyor. Her ne kadar pür dikkat izlesek de bazı çekim hataları gözümüzden kaçabiliyor. Bazı dikkatli kişilerin gözünden kaçmayan popüler dizilerdeki çekim hatalarını sizler için derledik. İşte o sahneler...

11-001.jpg

YALI ÇAPKINI

Son dönemin sevilen dizileri arasından yer alan Yalı Çapkını geçtiğimiz sezon yayınlanan bölümünde beklenmedik bir hataya imza attı. Havaalanı sahnesi çekildiği sırada kamera açıları arasında kaybolan set ekibinden biri, hiç beklenmedik bir anda kareye girdi. Bu detay, dizinin dikkatli izleyicilerinin gözünden kaçmadı.

22.jpg

AŞK-I MEMNU

Aşk-ı Memnu'nun final sahnesinde silah Bihter'in ayağının yanındayken, ikinci sahnede silah elinin önüne geçiyor.

55jpg.jpg

MUHTEŞEM YÜZYIL

Bir döneme damga vuran tarihi dizi Muhteşem Yüzyıl'ın şüphesiz ki en çok konuşulan çekim hatası tarihi atmosferde, arka planda beliren modern arabanın olduğu sahne.

44.jpg

YAPRAK DÖKÜMÜ

Kanal D ekranlarının unutulmazları arasına giren Yaprak Dökümü'nde Leyla'nın salondan mutfağa geçiş yaptığı sahnede küpelerinin değişmesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

66.jpg

HANIMIN ÇİFTLİĞİ

1950'lerde geçen dizide, dizinin başrolü Muzaffer Bey, İsmail Hakkı Uzunçarşılı'nın 1972 yılında yazmaya başlayacağı Osmanlı Tarihi'ni, yirmi yıl öncesinden basılmış, yazılmış olarak kütüphanesine dizdirdi.

33.jpg

TEŞKİLAT

TRT ekranlarına damga vuran Teşkilat dizisinde, bazı sahnelerde karakterler yerine dublörler kullanılıyor. Ancak, dublörlerin yüzünün açıkça göründüğü anlar dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN