You dizisinin 4. sezonu Netflix'te yayınlanacak

You dizisinin 4. sezonu Netflix'te yayınlanacak

Tehlikeli bir cazibeye sahip ileri derecede obsesif genç bir adamın takıntı haline getirdiği insanların yaşamlarına girmesini konu alan You dizisinin 4. sezonu Netflx'te yayınlanacak.

Başrollerini Pen Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti gibi genç oyuncuların paylaştığı You dizisinin 4. sezonuna Netflix'ten onay çıktı.

Netflix, bugün üçüncü sezonu izleyicilerle buluşan psikolojik gerilim dizisi You'nun 4. sezonuna onay verdi.

Dizinin, New York'ta yaşayan Joe Goldberg isimli bir kitapçının dükkanına gelen Guinevere Beck'e aşık oluşu ve ona takıntılı hale gelişini anlatan ilk sezonu, Caroline Kepnes’in aynı isimli roman serisinden uyarlanarak hayata geçirildi. You'nun ikinci ve üçüncü sezonları ise kitap serisinin ikinci eseri olan 'Hidden Bodies' adlı romandan ekrana uyarlandı. Netflix'ten onayı alan dördüncü sezonun ise serinin bir sonraki kitabı olan 'You Love Me'den ekranlara uyarlanması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN