YouTube'a telefonu elinizden bıraktırmayacak yeni özellik geliyor!

YouTube'a telefonu elinizden bıraktırmayacak yeni özellik geliyor!

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformu YouTube, herkesi şaşkına uğratan bir yeniliğe imza attı. Artık sadece video izlemekle kalmayacaksınız. Bu özelliği duyan telefonu elinden düşürmeyecek. İşte YouTube’un yeni özelliği…

YouTube yeni özelliği ile göz doldurdu. Birçok kişinin video izlemek için kullandığı sosyal medya platformu YouTube, şimdilerde mini oyunlar ile kullanıcıların dikkatinde yer alıyor. YouTube son güncellemesi "Playables" ile küçük cep oyunlarını kullanıcıların hizmetini açıyor. İşte YouTube’un yeni özelliği…


YOUTUBE'DAN OYUN GÜNCELLEMESİ

YouTube son güncellemeleri ile yalnızca video platformu olmaktan çıktı. Son özelliği ile küçük çöp oyunlarını ev sahipliği yapan platform, sınırlı sayıda kullanıcının kullanım sağladığı beta test sürümü ile yeni güncellemeyi deniyor.

youtube-gaming.jpg


"Playables" güncellemesi ile birlikte ana sayfanızda içeriklerin yanı sıra küçük bir sekmede mini oyunlar sunulacak. Bu özellikte hem masaüstü hem de mobil platform kullanılabilecek.

YOUTUBE OYUN HİZMETİ SUNACAK

Kullanıcıların halk arasında yönlendirdiği "Stack Bounce" oyunu artık YouTube'da sizi bekliyor. Geçtiğimiz süreçte Google'da yer alan bu oyuna rakip platformlar Netflix ve Tiktok'ta ilgi gösteriyor. Dikkat çeken güncellemeler ile sıkça adından söz ettiren YouTube yeni atılımının erken aşamada olduğunu belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN