YouTube'da bunu yapan parayı kırıyor! YouTube short üzerinden para kazanmak için hemen deneyin, paraları cebe indirin

YouTube'da bunu yapan parayı kırıyor! YouTube short üzerinden para kazanmak için hemen deneyin, paraları cebe indirin

YouTuber'lar, tıpkı YouTube uzun biçimli videolar gibi YouTube Shorts'tan para kazanabilecekler. YouTube'un yeni gelir politikası şu şekilde işleyecek...

Kısa video özelliği olan Shorts ile para kazanmak isteyenlere Youtube'dan müjde geldi. Nihayet Shorts özelliği için bir para kazanma seçeneği sunarken, YouTube'da içerik oluşturmaya devam ederseniz daha fazla para kazanma olanağı sağlayacak.

Teknoloji devi Google, geçen yıl YouTube için kısa video içeriği yapan içerik oluşturuculara para kazanma seçenekleri sunacağının sözünü vermişti. Sonunda sözünü tutan Google, Şubat 2023'ten itibaren YouTube Shorts'ta gelir paylaşımını kullanıma sunuyor.

1-012.jpg

YOUTUBE YENİ İŞ ORTAĞI PROGRAMI ŞARTLARI

YouTube, reklam geliri elde eden tüm kanallar için içerik oluşturucuların YouTube İş Ortağı Programı'nda kalmak için kabul etmesi gereken yeni sözleşme şartlarını kullanıma sunuyor.

Para kazanan tüm kanalların yeni şartları inceleyip kabul etmesi için altı ayı olacaktır. Ancak şartları ne kadar erken kabul ederseniz, 1 Şubat'ta başlayacak olan YouTube Shorts'tan para kazanma özelliğinden o kadar çabuk yararlanabilirsiniz.

2-007.jpg

YOUTUBE'DA PARA KAZANMA NASIL İŞLEYECEK?

YouTube İş Ortağı Programı'ndaki tüm içerik oluşturucuların, YouTube İş Ortağı Programı'nın temel şartları olan ve içerik oluşturuculara nasıl ödeme yapıldığı gibi konuları içeren temel şartları kabul etmesi gerekir.

Temel şartları kabul etmek, YouTube İş Ortağı Programı'na dahil olmak isteyen tüm içerik oluşturucular için bir gerekliliktir.

İçerik oluşturucuların kazanmak için belirli para kazanma modüllerinin şartlarını da kabul etmesi gerekir.

Bunlar şunları içerir:

İzleme sayfasından para kazanma modülü: Bu, uzun biçimli videolarınızdaki ve YouTube Premium'daki reklamlardan para kazanmanıza olanak tanır.

Shorts para kazanma modülü: Shorts, shorts feed'i ve YouTube Premium arasında oynayan reklamlardan para kazanmanızı sağlar.

Ticaret ürünü eki: Kanal üyelikleri ve hayran bağışı gibi özellikleri içerir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN