Yumruk sıkma şekliniz kim olduğunuzu ortaya çıkaracak! Elinizi yumruk yapıp hemen bakın: Tip 1,2,3 kişilik...

Yumruk sıkma şekliniz kim olduğunuzu ortaya çıkaracak! Elinizi yumruk yapıp hemen bakın: Tip 1,2,3 kişilik...

yumruk sıkarak bile kişilik hakkında bilgi edinebilirsiniz. İnsanların yumruk yapma şekli bile bir çok şey anlatıyor. Peki sen kimsin?

YUMRUĞUMUZUN KİŞİLİĞİNİZİ YANSITTIĞINI BİLİYOR MUYDUNUZ?

İnsanların istem dışı olarak yaptıkları hareketlerde o kişilerin kişilik ve karakterleri ile ilgili olarak bilgiler edinmemize neden olabiliyor. Uzmanların kişilik testlerinde ya da gözlemlerinden hareketle yumruk sıkma şeklinin kişilik karakterinin ele vericisi olduğu belirtiliyor. İşte yumruk sıkma şekline göre karakter analizi. Peki Sen hangisisin?

Karakter analistleri kişilerin karakterlerini tahlil etmede kullandıkları bu yöntemle kişilik ve karaktere ilişkin bir çok detayı öğrenebiliyor. Son yıllarda popüler hale gelen karakter ve kişilik öğrenme testlerine şlgi giderek artıyor. Ama sizde evinizde bilgisayar başındayken yumruğunuza bakarak kendi kişiliğiniz ile ilgili olarak detayları öğrenebilirsiniz.

Mia Yilin, sosyal medya hesabından bir video yayınladı ve bu videonun kişilerin gerçek karakterlerini ortaya serdiğini belirtti. Video da izleyenlere sağ ellerini kaldırmalarını ve yumruk yapmalarını istedi. İşte bundan sonrası kişilik analiz yorumu…

BAŞ PARMAĞINIZI PARMAKLARINIZIN İÇİNE ALIYORSANIZ

KİŞİLİK

Mia, paylaştığı video da başparmağını diğer parmaklarının altına saklayan kişilerin zeki barışçıl ve oldukça saygılı kişiler olduklarını belirtti. Ayrıca bu kişilerin duygusal olarak hassas bir yapıları olduğunu aşırı düşünceli olduklarını, pamuk gibi bir kalbi olduklarını, karşısındaki kişileri incitmemek için sessizliği tercih eden kişiler olduklarını ve büyük bir özveri sahibi olduklarını belirtti.

Mia ayrıca bu tip insanlarla ilgili olarak da, karşı tarafın tavırlarını çok önemseyen biri olduklarını ve bu kişilerin en çok hayatta istedikleri şeyin anlaşılmak olduğunun da altını çizdi.

BAŞ PARMAĞINIZ ÜSTTE İSE

KİŞİLİK

Koyarak yumruk yapan kişilerin kişilik analizlerini de çözümleyen Mia, bu kişilerin hızlı düşünme yetisine sahip, başkalarına yardım ederek mutlu olan, hayal güçleri gelişmiş bireyler olduğunu söyledi. Mia ayrıca bu kişiler ile ilgili olarak "Sabırdan yoksunlar ve sonuç olarak aşırı ayrıntı odaklı değiller. Bu insanlar dışarıdan çok dışa dönük görünebilirler ama gerçekte çabuk sinirlenirler ama duygularını gizlemede iyidirler. Ancak, bazen duygusal bastırılmaları hayal kırıklığı ve öfke patlamalarına yol açabilir." Mia ayrıca, bu tür insanların aslında "oldukça utangaç ve içine kapanık" olduklarını belirterek, "Senden %50 hoşlandıklarını düşünüyorlarsa, muhtemelen zaten %80'den fazla beğeniyorlardır." Diye de ekledi

VİDEOYU İZLEYENLERİN YORUMU

Videoyu izleyen kişiler ise hemen kendi kişilik analizlerini ortaya koydular ve videonun gerçekten de kendilerine doğruyu söylediğine kanaat getirdiler. Mia bu paylaşımı ile izleyicilerinden takdir topladı. Mia nın kişilik analizi ile ilgili olarak farklı videolar paylaşıma açması kitlesi tarafından merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN