Yusuf Kavaklı'yı hiç böyle görmediniz! 'Dini Nikah' sorusu sonrası canlı yayında çileden çıktı! 'Ahmaklığına doyma...'

Yusuf Kavaklı'yı hiç böyle görmediniz! 'Dini Nikah' sorusu sonrası canlı yayında çileden çıktı! 'Ahmaklığına doyma...'

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına Emekli Müftü Yusuf Kavaklı konuk oldu. Kavaklı, seyircinin "Dini nikah" sorusuna sert tepki verdi. Sunucu Nur Viral ne diyeceğini bilemedi. İşte detaylar...

Ünlü sunucu Nur Viral'ın sunduğu, hafta içi her gün Beyaz TV'de ekrana gelen Hayatta Her Şey programında daha çok, evlilik, ilişkiler ve dini konular ele alınıyor. Her Cuma olduğu gibi bugün de programa Emekli Müftü Yusuf Kavaklı konuk oldu.

3-001.jpg

Programa bağlanan seyircilerin sorularını yanıtlandı. Fakat öyle bir soru geldi ki Kavaklı çok sinirlendi. Yayına bağlanan seyirci, 'Sevgilim bana dini nikah kıyıp, başkasıyla evlendi. Ah ettim, beddua ettim ama bir şey olmadı. Çok mutlular. Ben nerede hata yaptım?' diyerek bir soru yöneltti.

1-016.jpg

"APTALLIĞINA DOYMA"

Yusuf Kavaklı ise seyircinin bu sözlerine 'Sevgilin sana nikah kıyıyor. Daha henüz bir şey yok ortada. Sevgilisiniz sevgili. Dua et ki elinden en kıymetli varlığını almamış' diyerek yanıt verdi. Nur Viral ise 'Ne o kıymetli varlık?' diye sordu. Kavaklı, 'Hepsini açık söyleyemeyiz. Anlayan anladı. Sen sevgiliye nikah kıyarsan ahmaklığına doyma. Aptallığına doyma' diyerek sert çıktı.

2-001.jpg

"SEN İKİNCİ BİR EVLİLİK YAPAMAZSIN"

Ardından Kavaklı sözlerine şöyle devam etti, 'Nerede hata yaptım diyor. Nişanlısın be kızım bu kadar ahmak olma. Dini nikah kıyıyorsun. Adam baktı etti tuttu seninle hayatın gitmeyeceğini anladı ayrıldı gitti. Şimdi bu ahlaksız adam seni boşamazsa, boşadım seni demezse İslam Hukuku'na göre sen ikinci bir evlilik yapamazsın.' Kavaklı'nın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN