Yüzdeki kırışıklığı 'bantla' gidermenin sırrını cilt bakım uzmanı paylaştı! Her gece yatmadan önce...

Yaşımız ilerledikçe yüzümüzde kırışıklıklar artıyor. Ciltteki kırışıklıkları gidermek için çeşitli kremler, serumlar ve losyonlar kullanılıyor. Daha etkili sonuç almak isteyenler botoks uygulamaları yaptırıyor. Fakat kırışıklık karşıtı güzellik hilesini sosyal medyada paylaşan bir cilt bakım uzmanı, diğer uygulamalara gerek olmadığını gösterdi. İşte, evde cilt kırışıklığını gidermenin kolay yolu...

Sosyal paylaşım sitesi Tiktok'ta çok çeşitli güzellik hileleri paylaşılıyor. Cilt bakımında kullanılan bazı yöntemler de ilgi çekiyor. Bilinçsizce yapılan cilt bakımı uygulamaları cildi mahvedebilir. Tiktok'ta kırışıklığı gideren bakım yöntemini paylaşan bir cilt bakım uzmanı, izleyenleri şaşırttı.

CİLT KIRIŞIKLIKLARI NASIL GEÇER?

Cilt bakım uzmanı Taylor, Tiktok takipçileriyle güzellik ipuçlarını paylaşıyor. Paylaştığı bir videoda kırışıklıkları gidermek ve önlemek için yüzünü bantladığını gösterdi.

Uzman isim, paylaşımında şunları söyledi:

"Yüzümde bu bandın olmasının sebebini şimdi size göstereceğim. Her gece yüzümü bantlıyorum. Bu yöntemin doğruluğu kanıtlanmış değil. Ben sadece Tiktok'ta gördüklerime ve insanların elde ettikleri sonuçlara devam ediyorum.

cilt-kirisikligi-nasil-gecer-evde-2.jpg

HERKESTE İŞE YARAMAYABİLİR

Ve aslında onu seviyorum. Benim için işe yaradığını hissediyorum ama herkes için işe yaramayabilir. Yani bunun gerçek olduğunu söylemiyorum, insanların 'Aman Tanrım, bant yüzünüze yardımcı olamaz' dediğini biliyorum. Ama bunu sadece yapıyorum çünkü biliyor musun? Yapması ucuz ve bugünlerde her şeyi denemeye değer.

BANT, BARİYER GÖREVİ GÖRÜYOR

Yüzümü bantlamamın nedeni, geceleri siz uyurken, yastığınıza uzanırken yüzünüzde bu kompresyon izleri oluyor. Yani burada böyle uzanıyorsam ve yanağımı itiyorsam, normalde burada burun kıvrımlarımda iki çizgi olur, bu yüzden sabah uyandığımda ilk iş olarak oldukça kalın iki çizgi görürüm. Bant orada, neredeyse küçük bir bariyer görevi görüyor ve cildin kırışmasını engelliyor."

cilt-kirisikligi-nasil-gecer-evde-1.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN