Yüzünüzdeki Tüylerden Kurtulun! Pürüzsüz Bir Yüze Sahip Olmak İçin Yüzdeki Tüylerden Kurtulmanın Sırları

Yüzünüzdeki Tüylerden Kurtulun! Pürüzsüz Bir Yüze Sahip Olmak İçin Yüzdeki Tüylerden Kurtulmanın Sırları

Parlak ve pürüzsüz bir yüze sahip olmanın yolları çok basit. Uyguladığınız yöntemlerle beslenen sağlıklı bir cilt her zaman çok daha temiz ve güzel görünecektir. Fakat yüzünüzdeki tüyler ışıldayan yüzünüzü kapatabilir. Sizde yüzdeki tüylerden kurtulamanın yollarınımı arıyorsunuz? İşte sizlere pürüzsüz bir yüze sahip olmanın sırları.

Yüzdeki tüyler cilt renginize ve hormonal açıdan yapınıza bağlı olarak açık renkli yada ince koyu renkli ve kalın enlikte olabilirler. Hatta bazen saç telinizde bile kalın hale gelebilir. Buna istinaden yüzünüzde ki tüylerden pratik ve hızlı bir şekilde kurtulmanın yollarını arıyorsanız sizlere vereceğimiz ipuçlarını deneyerek doğru yoldan kolayca kurtulabilirsiniz. Yüzde istenmeyen tüylerden kurtularak hem cilt sağlığınız açısından faydalı olacak hem de parlak ve pürüzsüz bir yüz güzelliğine kavuşacaksınız.

yeni-haber-ici.jpg

PÜRÜZSÜZ YÜZE SAHİP OLMANIN İPUÇLARI

Dudağınızın üstünde ki tüyler sarı ve ince şekildeyse fark edilmeleri biraz zor ve görünmeleri genelde rahatsızlık vermez. Ama bu küçük tüyler makyaj yaparken özellikle fondöten gibi malzemelerin cildinize homojen dağılmasını engelleyip fırça izlerine sebep olabilir. Parlak ve pürüzsüz bir yüze sahip olmak için ince, kalın açık ve koyu renkli tüylerinizden kurtulmanın en bilenen yolu ağda ve ip yardımıyla temizlemektir.

Yüzünüzde ortaya çıkan istenmeyen tüylerden kurtulmanın bir çok yolu olsada bazı yöntemler kalıcı olarak temizlerken bazı yöntemler ise geçici süre kurtulmanızı sağlıyor. Bu yöntemleri kısaca sıralamak gerekirse lazer epilasyon, tüy dökücü kremler, epilasyon aletleri kullanmak, jilet, ağda, tüy kesici aletler kullanmak gibi en çok bilinen yöntemler ile istenmeyen tüylerden kurtulabiliyorsunuz.

Yüzdeki tüylerden tamamen kalıcı olarak kurtulamak sizin için en doğru tercih olacaktır. Fakat bu yöntemleri uygularken daha uygun şartlarda olması gerekir, işlemleri yapan kişinin yeterlilik seviyesi üst düzeyde olmalıdır. Aksi durumda yüzünüzde fiziksel kalıcı zararlar olabilir.

haber-ici.jpeg

DOĞAL YÖNTEMLER KULLANARAK TÜYLERDEN KURTULUN

Yüzdeki tüylerden kurtulmanın doğal yöntemleri ise yine çok sık tercih edilenler arasında bilinir. Bu doğal yöntemleri sıralamak gerekirse, yumurta maskesi kullanmak, ballı şeker maskesi kullanmak, çay ağacı ve lavanta özü losyonu kullanmak, limon ve tuz kürü hazırlamak gibi bir çok yöntemi deneyebilir ve yüzünüzdeki tüylerden kolayca kurtulabilirsiniz.

YULAF EZMESİ İLE BAL VE LİMON SUYU KÜRÜ

Genel olarak peeling için uygulanan yulaf ezmesi, kaşınmak ve tahriş gibi cilt rahatsızlıklarına çok iyi gelir. Bal ile limon suyu karışımı tüylerin yok olmasında yardımcı olur. Bütün bu malzemeleri güzelce karıştırıp macun haline getirdiğinizde tüylü olan bölgenize sürerek ardından 15 dakika bekletip durulayınız.

MALZEMELER

2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı limon suyu
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN