Yüzünüzdeki tüylerden saniyeler içinde kurtulacaksınız! Kimsenin bilmediği o yöntem ifşa oldu… Yıllarca boşuna uğraşmışız

Yüzünüzdeki tüylerden saniyeler içinde kurtulacaksınız! Kimsenin bilmediği o yöntem ifşa oldu… Yıllarca boşuna uğraşmışız

Yüzünüzdeki tüylerden kurtulmak artık çok basit! Bu yöntemle saniyeler içinde istenmeyen tüy problemini çözeceksiniz. Çoğu kişinin bilmediği o doğal yöntem ifşa oldu... Artık lazere, pahalı kremlere para vermeye gerek yok!

İstenmeyen tüyler özellikle de yüz bölgesinde çıkanlar kadınların en rahatsız olduğu konulardan biridir. Tüylerden kurtulmak isterken bazen yanlış yöntemler yüzünden çok daha fazla tüylenmeye yol açacak adımlar atabiliriz. Dolayısıyla yüz tüylerinden kurtulmak için en önemli konu doğru işlemleri yapmaktır. Bu yöntem ise yüz tüylerinizden kolaylıkla kurtulmanıza yardımcı olacak! Sonuçlarına siz bile inanamayacaksınız.

DOĞAL MALZEMELERLE KOLAYCA KURTULUN

Yüzünüzde çıkan istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemlere başvurabilirsiniz. Bu yöntemler doğal olduğu için hem cilt bariyerinize zarar vermeyecektir hem de onlarca bakım ürününe ya da lazere para harcamanıza gerek kalmayacak. Ama şuna dikkat etmelisiniz ki cildiniz hassas ise kullanacağınız doğal ürünler bile tepkimeye yol açabilir. Bu yüzden birazdan bahsedeceklerimizi denemeden önce cildinizde ufak yerlere uygulayarak işleme başlayın.

cilt2.jpg

SÜT VE GÜL SUYU İLE YUMUŞACIK CİLT

Malzemeler:

1-2 yemek kaşığı kadar buğday kepeği

1 yemek kaşığı süt

1 tatlı kaşığı gül suyu

Yapılışı:

İlk olarak bir kasede bütün malzemeleri karıştırarak hamur haline getirmelisiniz. Daha sonra bu karışımı yüzünüzde tüy olan bölgelere masaj yaparak uygulamalısınız. Sürdüğünüz karışım kuruduktan sonra yüzünüzü duyla durulamanız gerekiyor. Bu işlemi birkaç gün uygulayıp daha sonra ise haftada 2 ila 3 kez maske şeklinde kullanmaya devam edin.

cilt3.jpg

DOĞAL AĞDA: LİMON SUYU VE ŞEKER

Doğal ağda yöntemi ile de istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. Bunun için gerekli malzemeler şunlardır:

1 su bardağı şeker

2 yemek kaşığı limon suyu

2 yemek kaşığı su

Cezve

Yapılışı:

İlk olarak bir cezveye şeker, limon suyu ve suyu karıştırın. Daha sonra şeker tamamen eridikten sonra ılıması için bekletin. Ilıdıktan sonra tüylerin üzerine sürerek kuruduktan sonra yüzünüzü bol suyla durulayın.

EDİTÖRÜN NOTU: Bu işlemler her cilde iyi gelmeyebilir. Özellikle de hassas bir cildiniz varsa dermatoloğunuza danışmadan uygulamamanızı tavsiye ederiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN