Zeka resimli bulmaca: Bu Kostüm Partisi'ndeki suçluyu 9 saniye içinde bulabilir misin? IQ'nu test et

Zeka resimli bulmaca: Bu Kostüm Partisi'ndeki suçluyu 9 saniye içinde bulabilir misin? IQ'nu test et

Zeka IQ testi: Bu resimli bulmacada, Kostüm Partisi'ndeki suçlunun kim olduğunu belirlemeye çalışın. Sadece yüksek IQ'lu insanlar suçluyu 9 saniye içinde tespit edebilir!

Bu zeka bulmacasında resimde, kostüm partisindeki suçlunun kim olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Bulmacada, diğer insanlardan bir şekilde farklı olan bir kişi var. Resim, ayakta duran ve 1, 2, 3 ve 4 numaralı dört kişiyi göstermektedir. Bulmaca, dört kişi arasında suçluyu bulmanız için size meydan okumaktadır. Peki suçlu kim?

kapak.jpg

KOSTÜM PARTİSİ'NDEKİ SUÇLUYU 9 SANİYE İÇİNDE BELİRLEYEBİLİR MİSİNİZ?

Bu beyin bilmecesi, Zeka Seviyenizi değerlendirmenize yardımcı olacak eğlenceli bir IQ Testidir. Herhangi bir problem için verdiğiniz karara bağlı olarak zekanızı test etmenize yardımcı olan birçok zeka oyunu türü vardır. Bu bulmacalardaki en önemli unsur, öngörülen sürede cevaba ulaşmak için problemi taramaktır.

GÖZLEM BECERİNİZİ TEST EDİN

Bu problemleri çözmek için analitik ve mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanmanız gerekir. Bu eğlenceli IQ Testleri yaratıcı düşünme ile çözüldüğünden, cevaba ulaşmak için kutunun dışında düşünmeniz gerekir, çünkü ipuçları görüntüde bir yerde saklanacaktır. Bu yüzden, Cadılar Bayramı Kostüm Partisi'nde suçlunun kim olduğunu belirlemeniz gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

Cevap oldukça basit ama zor olduğundan bir sonuca varmadan önce resme çok dikkatli bakmalısınız. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

ZEKA CEVABI

Resme dikkatlice bakarsanız, 3 numara hariç tüm kostümlerin iyi yapılmış olduğunu görebilirsiniz. Suçu işlediğinde zaten steteskopunu takıyordu ve bir kostüm oluşturmak için ne bulursa onu giymeye koştu: bir kafatası maskesi, bir vampir pelerini, Hulk'un pantolonu ve hatta tişört olarak kullanmak için bir çalı aldı.

5.jpg

Yani, bu bulmacayı 9 saniye içinde çözdüyseniz, beyin gücünüzden memnun ve mutlu hissetmiş olmalısınız. Unutmayın, bu tür beyin bulmacaları, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yolu. Bu nedenle, gerçek bir IQ testi yapmak, Zeka Bölümü (IQ) seviyenizi bilmenin daha iyi bir yoludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN