Zeka seviyenizi öğrenmek için bulmaca: İki resim arasındaki 5 farkı 15 saniye içinde bulabilir misin?

Zeka seviyenizi öğrenmek için bulmaca: İki resim arasındaki 5 farkı 15 saniye içinde bulabilir misin?

Farkı Bul: İki benzer görüntünün yan yana yerleştirildiği bu resim size aynı gelebilir. Fakat birbirlerinden farklılar. 15 saniye içinde beş farkı tespit edin. Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

Farklılıkları bulma oyunu, kullanıcının benzer görünen iki resimde var olan farklılıkları bulmasına dayanır. Hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifle yapabileceği popüler aktivitelerden biridir.

Bu etkinliğin temel dayanağı, iki benzer görüntünün yan yana yerleştirilmesi ve iki görüntü arasındaki olası tüm farklılıkların bulunması gerektiğidir. Bunun için görüntüye dikkatlice odaklanmalı ve gözlemlenen farklılıkları not etmelidir.

1-014.jpg

FARKI BUL BULMACASI

Hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifle oynayacağı eğlenceli bir aktivite olup, eğlencenin yanı sıra katılan bireylerin gözlem becerilerinin gelişmesine de yardımcı olacaktır.

Bu etkinliği ister bireysel ister grup halinde deneyebilirsiniz. Gruplar halinde denemeler yapmak, gruptaki en hızlı kimin olduğunu anlamanızı kolaylaştıracaktır. Öğrenmeye hazır mısınız? Başlayalım.

İKİ RESİMDE ARASINDAKİ 5 FARKI BULUN 15 SANİYEDE BULUN

Bu görüntü, bir kulübe, bazı saksılar, bir ağaç ve yeşil çim örtüsü görebileceğiniz bir köy manzarasını göstermektedir. İlk bakışta, iki görüntü birbirinin kopyası gibi görünüyor, ancak durum böyle değil.

Yukarıdaki başlıktan da görebileceğiniz gibi, iki resim arasındaki 5 farkı bulmanız gerekiyor ve bunun için sadece 15 saniye var. Çözümleri sonunda sağladık, ancak önce çözüme bakmadan sorunu denemek adil olacaktır.

Süre sınırını aştığınızda ve tüm çözümleri bulamadığınızda aşağıdaki cevap anahtarına başvurabilirsiniz.

ZEKA OYUNU CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Bulmacayı denemenize izin vermenin amacı, beyninizin genel kapasitesini artıracak egzersiz sağlamaktır. Çözümü merak ediyor musun? O zaman okumaya devam et.

1. Ek bir çim parçası eksik.
2. Ağacın ek bir dalı eksik.
3. Ek bir çim dalı görülebilir.
4. Resimde bir havalandırma boşluğu var.
5. Kulübenin çatısının deseni farklıdır.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN