Zeka testi: En yüksek beyin gücüne sahip kişiler resimdeki garip kediyi 6 saniyede anlayabilir. Yapabilir misin?

Zeka testi: En yüksek beyin gücüne sahip kişiler resimdeki garip kediyi 6 saniyede anlayabilir. Yapabilir misin?

Bu zeka oyununda bir sürü kedi var ve bunlardan biri diğerleri gibi değil. Belirli bir süre içinde tuhaf olanı tespit edebilir misiniz? Bu yapbozla beyin gücünüzü test edelim.

IQ testleri genellikle birinin yüksek veya düşük zeka katsayısına (IQ) sahip olup olmadığını belirlemek için yapılır. Test, bir kişinin bilişsel yeteneklerini, yani problemleri çözme ve mantıksal olarak muhakeme etme yeteneğini ölçer. Sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitli IQ testleri vardır. Bu testler genellikle kapsamlı ve sıkıcıdır. Neyse ki, IQ zeka testlerinizi test etmenin heyecan verici ve eğlenceli bir yolu da var.

Zeka oyunları, bir kişinin mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneklerini ölçmenin muhtemelen en eğlenceli ve heyecan verici yoludur. Ve senin için hazır bir tane var.

Kendinize meydan okumaya ve yol boyunca biraz eğlenmeye hazır mısınız?

Başlayalım.

ZEKA TESTİ: EN YÜKSEK BEYİN GÜCÜNE SAHİP KİŞİLER RESİMDEKİ GARİP KEDİYİ 6 SANİYEDE ANLAYABİLİR. YAPABİLİR MİSİN?

brain-teaser-image-spot-the-odd-cat.jpg

Bu zeka oyunu resimli bulmacada, birbirine benzeyen kedilerden oluşan bir grup görebilirsiniz. Bu kedilerin hepsinin gözleri, burnu, ağzı, vücudu ve kürk rengi aynıdır; biri hariç. Diğer kedilerden farklı bir kedi vardır. Bulabildin mi?

Her zamanki gibi, bu zeka oyunu için belirlenmiş bir zaman sınırımız var. Tek kediyi bulmak için 6 saniyeniz var.

ZEKA OYUNU IQ TESTİ ÇÖZÜMÜ

Bu zeka oyunu resimli bulmacada, tek kediyi 6 saniyede bulmanız gerekiyordu. Bu zeka bulmacasını çözemediyseniz ve verilen saniyeler içinde tuhaf olanı göremediyseniz, cevabı görmek için aşağı kaydırın.

brain-teaser-solution-spot-the-odd-cat.jpg

Tüm kedilerin kuyruğunda üç çizgi vardır. Garip kedinin sadece iki tane var.

Zeka oyunları, bilişsel yetenekleri ve mantıksal muhakeme becerilerini geliştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmış mükemmel bir ruh hali yükselticidir. Kısacası zeka oyunları sizi daha akıllı ve keskin yapar. Bu nedenle, bunları günlük olarak çözdüğünüzden emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN