Zeki insanlar hemen buluyor! İnsanların sadece yüzde 10'u 7 saniyede bulabildi: Resimdeki uğur böceğini bul

Zeki insanlar hemen buluyor! İnsanların sadece yüzde 10'u 7 saniyede bulabildi: Resimdeki uğur böceğini bul

Son zamanlarda oldukça popüler olan optik illüzyon testleri gündem olmaya devam ediyor. Optik illüzyon testleri ile zekanızı, görsel zekanızı ve çevikliğinizi ölçebilirsiniz. Sıkıcı olan zamanınızı eğlenceli ve faydalı bir hale getirmek için yeni bir test gündemde yer alıyor. Bugünkü testte görselde gizlenen uğur böceğini bulmanız isteniyor. İşte tüm detaylar...

GİZLİ UĞUR BÖCEĞİNİ BUL

Son zamanlarda oldukça popüler olan optik illüzyon testlerine bir yenisi daha eklendi. Gündemde yer alan bugünkü testte ise görselde yer alan uğur böceğini bulmanız gerekiyor.

Her geçen gün bir yenisi eklenen optik illüzyon testleri giderek zorlaştığı dikkat çekiyor. Göz yanılsaması ile görsel içinde kamufle olan uğur böceğini bulmanız gerekiyor. Optik illüzyon testleri IQ seviyenizi, görsel zekanızı ve çevikliğinizi test ediyor.

Sadece zeki insanların kolay bir şekilde çözebildiği bu testte göz yanılsaması ile durum zorlaşıyor. Ortam ile uyumlu bir şekilde gizlenen uğur böceğini bulmak için belirli şartlarınız da yer alıyor.

644a374286b247406c4d8bc1.webp

İNSALARIN SADECE YÜZDE 10'U BULDU

Bugünkü optik illüzyon testinde uğur böceğini bulmanız gerekiyor. Yukarda yer alan görselde açık bir doğa görseli bulunuyor. Göl kıyısındaki bir ev ve arkasında koca bir dağ olduğu göze çarpıyor. Görsel de doğanın güzelliklerini uzaktan izleyen bir adam da yer alıyor. Fakat bu görselde gizlenen bir uğur böceği bulunuyor.

Bu uğur böceğini daha öncesinde çözmeye çalışanların sadece yüzde 10'u bulabildi. Uğur böceğini bulmanız için sadece 7 saniyelik bir süreniz bulunuyor. Görsele tamamen odaklandıktan sonra uğur böceğini aramaya başlayabilirsiniz. Teste başlamadan önce kronometrenizi 7 saniyelik bir süreye ayarlamayı unutmayın. İşte süreniz başladı, boş şans...

644a373886b247406c4d8bbd.webp

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0 süreniz doldu... Görselde gizlenen uğur böceğini 7 saniye içerisinde bulanları tebrik ederiz. Yüzde 10'luk kısmın içerisinde sizlerde bulunuyorsunuz. Fakat halen bulamayanlar varsa testin sonucunda hemen aşağı tarafta paylaştık.

Testi kaç saniye içerisinde çözdüğünüzü yorumlarda belirterek rekabet fitilini ateşleyebilirsiniz. Ayriyeten arkadaşlarınızla ya da ailenizle paylaşarak rekabeti eğlenceli bir hale dönüştürebilirsiniz. Bir sonraki optik illüzyon testinde görüşmek üzere....

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN