Zeki Müren filmi ne zaman? Zeki Müren'i Tarkan mı oynayacak? İşte ilk fragman tarihi

Zeki Müren filmi ne zaman? Zeki Müren'i Tarkan mı oynayacak? İşte ilk fragman tarihi

Türk sanat müziğinin unutulmaz ismi Zeki Müren'in hayatı sinema filmi oluyor. 'Ayla' ve 'Müslüm' filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu, Zeki Müren'i Tarkan'ın oynayacağı iddialarını yanıtladı. Öte yandan Zeki Müren filminin ilk fragmanı, 'Sanat Güneşi'nin doğum günü olan 6 Aralık 2021 Pazartesi günü yayınlanacak. İşte detaylar...

Ses getiren birçok filme imza atan Mustafa Uslu, katıldığı bir programda Zeki Müren'in hayatını anlatan sinema filmi hazırlığında olduğunu söyledi. Son yıllarda Müslüm Gürses, Naim Süleymanoğlu, Neşet Ertaş gibi biyografi filmleri çeken ünlü yapımcı, Zeki Müren filmi için çok heyecanlı olduklarını dile getirdi.

TARKAN, ZEKİ MÜREN'İ OYNAYACAK MI?

Zeki Müren'in hayatını anlatacak filmde 'Sanat Güneşi'ni şarkıcı Tarkan'ın oynayacağı ileri sürüldü. Zeki Müren'i Tarkan'ın oynamasını çok istediklerini dile getiren Mustafa Uslu, Megastar ve menajeriyle görüştüklerini ancak olumsuz yanıt aldıklarını açıkladı.

Tarkan'ın Zeki Müren'e bir film yapılmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten deneyimli yapımcı, ünlü şarkıcının konu hakkında düşündüğünü ancak bir süre sonra projede olamayacağını üzülerek söylediğini dile getirdi.

ZEKİ MÜREN'İ KİM OYNAYACAK?

Mustafa Uslu, "Bildiğimiz bir isim mi bu, yoksa ilk kez izleyeceğimiz bir isim mi?" sorusuna, "Aslında bir sahne sanatçısı ama çok bildiğiniz bir isim değil. İnşallah bu filmle birlikte bütün Türkiye onu tanıyacak" yanıtını verdi.

zeki-muren-filmi-ne-zaman.jpg

ZEKİ MÜREN FİLMİ NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK?

İlk fragmanın Zeki Müren'in doğum günü olan 6 Aralık 2021 Pazartesi günü yayınlanacağını söyleyen Mustafa Uslu, aynı zamanda filmde Zeki Müren'in hayatından önemli kesitlerin de olacağını aktardı.

Zeki Müren'in hayatını konu alan sinema filminin 2022 yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN