Zenginler bu suyu içmek için kıyasıya yarışıyor! Bir şişesi tamı tamına 9 Bin 500 TL... Normal sudan çok daha fazlası...

Zenginler bu suyu içmek için kıyasıya yarışıyor! Bir şişesi tamı tamına 9 Bin 500 TL... Normal sudan çok daha fazlası...

Gün geçmiyor ki zenginler arasında yeni bir trend yayılmasın. Zenginlerin yeni gözde olan 'lüks su'nun bir şişesine binlerce TL ödüyorlar. Bu su, standart maden veya musluk suyundan çok farklı. İşte detaylar...

Zenginlerin yeni gözdesi lüks su, altına sarılmış eti ve altın tozu serpiştirilmiş kahveyi geride bıraktı. Alışıla gelmiş sudan çok farklı olan bu suyun bir şişesinin fiyatı ise dudak uçuklatıyor. Bu su, standart maden veya musluk suyundan çok daha fazlasını içeriyor. Mineral bakımından oldukça zengin olan bu lüks suyun bir şişesi için ise 9 bin 500 TL ödüyorlar.

sifhj.jpg

Bir de zenginlerin talep gösterdiği bu suyu tadan uzmanlar var. Bir su tadım danışmanı, kendini geliştirmek isteyenlere bu konuda eğitim vererek, çeşitli sular tattırıyor. Bu uzmanlar dünyanın farklı bölgelerinden getirilen su koleksiyonuna sahip. Bu suların fiyatı ise 318 dolar yani 9 bin 500 TL'ye kadar çıkabiliyor.

sug.jpg

Öte yandan, uluslararası tadım yarışmaları düzenlenerek dünyanın dört bir yanındaki su üreticileri de bir araya getiriliyor.

sulak.jpg

Sözcü TV'de yer alan habere göre dünyada bir yudum su bulamayan milyarlarca insan varken, temel bir ihtiyacın üzerinden böylesine para kazanılması tepkilere sebep oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN