Zerrin Özer'den mezarlıkta çirkin hareket! "Hiç mi İslam kültürü almadın?" tepkisi

Zerrin Özer'den mezarlıkta çirkin hareket! "Hiç mi İslam kültürü almadın?" tepkisi

Son dönemde sosyal medyayı aktif kullanan sanatçılar arasında yer alan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, tepki toplayan bir paylaşıma imza attı. Mezarlık ziyaretini sosyal medyadan canlı yayınlayan ünlü şarkıcı mezarlıkta şarkı söyledi. Ünlü şarkıcıya Hiç mi İslam kültürü almadın?" şeklinde tepki gösterildi.

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşım nedeniyle tepki topladı. Ünlü şarkıcının mezarlıktan yaptığı paylaşım sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Mezarlığı ziyaret ettiği anları sosyal medya hesabından canlı yayınlayan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, daha sonrasında ise mezarlıkta şarkı söyledi. Mezarlığın içinde oturup şarkı söylediği anları yayınlayan ünlü şarkıcıya sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.

MEZARLIKTA ŞARKI SÖYLEDİ

Usta sanatçı Selda Bağcan'ın 'Sana Geldim Can Hüseyin Merhaba' adlı 'Kerbela Ağıdı'nı seslendiren Özer'e yorum yağdı.

Kısa süre önce müziği bıraktığını açıklayan ancak daha sonra sahnelere geri dönerek dikkatleri üzerine çeken Zerrin Özer, bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Son dönemde sosyal medyayı aktif kullanan sanatçılar arasında yer alan Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde tayt giydiği bir karesini yayınlayıp, kadınların tayt giymesinden rahatsız olduğunu belirten Nükhet Duru'ya göndermede bulunmuştu. Zerrin Özer şimdi de mezarlıktan yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

"HİÇ Mİ İSLAM KÜLTÜRÜ ALMADIN?"

Zerrin Özer, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımıyla takipçilerini ikiye böldü. Mezarlığın içinde oturup, Selda Bağcan'ın 'Sana Geldim Can Hüseyin Merhaba' adlı 'Kerbela Ağıdı'nı söyleyen Zerrin Özer, o anlarını ''Sana geldim Can Hüseyin, Merhaba...'' notuya yayınladı.

İslam dininde mezarlıkta şarkı söylemek 'doğru' bir eylem olarak kabul edilmediği için pek çok kullanıcı ünlü şarkıcıya "Hiç mi İslam kültürü almadın?" şeklinde tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN