Zeytinyağlarımı çalıp beni çöp gibi attı demişti! Esra Erol'da bir bomba daha patladı: Kevser hanım o sözleri duyunca çıldırdı

Zeytinyağlarımı çalıp beni çöp gibi attı demişti! Esra Erol'da bir bomba daha patladı: Kevser hanım o sözleri duyunca çıldırdı

Zeytinyağı işi yaptığı adama aşık olan Kevser hanım, kendisini dolandırdığını iddia ettiği Günay Bey'in yaşadığı yerden ayrıldığını öğrenince çılgına döndü. 4 ton zeytinyağını geri isteyen Kevser Hanım, Esra Erol'da programında resmen çileden çıktı...

Esra Erol'da programına, zeytinyağı işi yaptığı Günay Bey'e aşık olan Kevser Akkoyuncular konuk oldu. "Ben kışlık sevgilisiymişim, yazlık sevgilisi Amerika'daymış. Yazın o geliyormuş. Benim yağları çaldı, sonunda beni bir çöp poşeti gibi attı." sözleriyle dikkat çeken Kevser Hanım, programda kendini dolandıran Günay Bey'e ateş püskürdü...

AKRABALARI BİLE ZEYTİNLERİNE ÇÖKMEK İSTİYOR

"Herkes zeytinlerime çökmeye çalışıyor. Akrabalar bile. Dayımın oğlu, oranın muhtarı benden banka kartımı aldı. 'Zeytinliğini sürdürdüm.' dedi. Para çekmeye gitti, ben de tarlaya gittim. Zeytinliği sürdürmeden bankadan para çekmeye kalktı." diyen Kevser Hanım, sosyal medyada da gündem oldu.

Esra Erol'dan gelen "Şu hayatta sizin yanınızda olacak kimse yok mu?" sorusuna yanıt veren Kevser Hanım, "Siz varsınız, başka hiç kimsem yok. Ne bir erkek, ne de bir kadın var." deyince, Esra Erol Kevser Hanım'ın yaptığı şeyin çok kıymetli olduğunu belirtti.

esra-erol-3.jpg

YAŞADIĞI YERİ TERK ETMİŞ

Hemen harekete geçen program ekibi ise Günay Bey'in yaşadığı yere gitti. Bölgeye giden ekip ise Günay Bey'in birkaç gün önce yaşadığı yeri terk ettiğini öğrendi.

Esra Erol'da ekibinden Caner Bey'in Manisa'dan canlı yayınla yaptığı şu açıklamaların ardından Kevser Hanım çılgına döndü:

"Biz aslında bu sabah saatlerinde İzmir'deydik. Günay Bey'e söz vermek için oturduğu yere gittik ama oradaki araştırmalarımız sonucunda onun birkaç gün önce oturduğu yeri terk ettiği ortaya çıktı. Serkan Bey'e söz vermek istedik ama buraya geldiğimizde onu da bulamadık. Bize yardımcı olabilecek bir kişi vardı, o da muhtardı. Daha sonra muhtara gittik. Muhtar bize 'Siz de hiç akıl yok mu? Bir delinin peşinden buraya geliyorsunuz?' dedi. Biz bu konuları araştırmak için geldiğimizi söylediğimizde 'Benim tek bir hatam var, o sözleşmede benim de imzam olması. Ama Kevser Hanım'ın söylediği her şey yalan.' dedi."

esra-erol-1.jpg

NELER YAŞANMIŞTI?

Esra Erol'a başvuran Kevser Hanım, ticaret amaçlı tanıştığı Günay Bey'le sevgili olduklarını belirterek, "Benim zeytinliğim var. 600 tane ağacım var Manisa, Saruhanlı'da. Toptan zeytinyağı satacaktım. Tiroid kanseri oldum. Hacettepe'ye tedavi olmaya gidecektim. Kardeşinin yanı sıra yeğenleri de 'Dayımız toptan alır.' dediler. 30 liradan sattığım zeytinyağını 20 liradan aldı. Aldıktan sonra bir de bu zeytinyağları onda kaldı." sözleriyle Erol'dan yardım istedi.

"Benim güzelliğime ve zeytinlerime göz koydun" diyen Kevser Hanım, bu sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Günay Tekincan'la ticaret amaçlı tanıştığını söyleyen Kevser Hanım, zeytinyağları bidonlarla Tekincan'a sattığını ancak parasından olduğunu iddia etti:

"Esra Hanım, Günay Tekincan biz ayrıldıktan sonra bana 'Oğluma tarlalarını, tapularını ver. Tekrar barışalım' dedi. Ya bu adam 80 yaşında! Ben 5 yıldızlı huzurevi miyim? Onu ne yapayım? Bu bulunmaz Hint kumaş mı? Zeytinleri geri versin.""

esra-erol-2.jpg

Aralarında bir yakınlaşma olduğunu söyleyen Kevser Hanım, kanser hastası olduğu dönemde o ve Serkan Vardı'nın zeytinlerini topladığını söylemişti.

İddiaların ardından canlı yayına bağlanan Serkan Bey, , "Günay Bey beni aradı. 'Serkan işçi bul, Kevser Hanım zeytinleri toplatmak istiyor.' dedi. Ben de işçi buldum, toplattım. Götürdüm, Günay Bey'e verdim." dedi.

Yaklaşık 58 kilo zeytinyağı çıktığını söyleyen Serkan Bey, yağları Günay Bey'e teslim ettiğini ve onun Kevser Hanım ile görüşerek parayı aldığını iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN