Ziraat Bankası gideni boş çevirmiyor! Nakitiniz yoksa cebiniz parasız kalmasın! Ay sonuna kadar giden alıyor

Ziraat Bankası gideni boş çevirmiyor! Nakitiniz yoksa cebiniz parasız kalmasın! Ay sonuna kadar giden alıyor

Nakit ihtiyacı olanlar bu kampanya ile tüm sıkıntılarından kurtuluyor. Ziraat Bankası faizsiz 10.000 TL nakit avans vereceğini duyurdu. Ay sonuna kadar başvuru yapan herkes kampanyadan yararlanabiliyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

Yeni yıl zam yılı olurken bankalarda nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara kolaylık sağlamaya devam ediyor. Kredi ve nakit avans fırsatları 2023 yılında güncellenirken kampanya detayları da internet sitesi aracılığıyla açıklandı. Ay sonuna kadar Ziraat Bankası üzerinden başvuru yapan herkes 10.000 TL nakit avans alabiliyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

10.000 TL ÖDEME YAPILACAK


Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yayınladığı açıklama kapsamında banka müşterilerine 10.000 TL nakit avans verileceğini belirtti. 15 Aralık 2022 tarihinde başlayan başvurular kapsamında kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişileri için son tarih 31 ocak 2023 olarak ifade edildi.

ziraat-kampanya-1.jpg

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?


Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin öncelikle banka müşterisi olması gerekiyor. Başvuruların Ziraat Mobil üzerinden yapılması gerektiği belirtilirken 15 Aralık 2022 ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında başvuru işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Belirlenen süre içerisinde teslim edilen kartlar kullanımı açılmaktadır. Taksitli nakit avans fırsatı için kartların 28 Şubat 2023 tarihine kadar kullanılabileceği belirtildi. Kampanya tanımı kart teslim edildikten bir gün sonra yapılmaktadır.

ziraat-para.jpg


NAKİT AVANS NASIL KULLANILIR?


Taksitli nakit avans kampanyasına katılım sağlayan müşteriler kart teslim edildikten sonra belirledikleri şifre ile harcama yapabilmektedir. Kampanyadan açık kart müşterisi olan kişiler yararlanıyor. Kartın açık bir hale getirilebilmesi için ATM'lerden ya da POS cihazlarından şifre ile işlem yapılması yeterli olacaktır. Bu kapsamda kampanyaya katılım sağlayan müşteriler nakit avans için 6 taksit seçeneğinden yararlanabiliyor. Taksitli nakit avans işlemleri için anında kullanılacak nakit çekimi için limit sınırı bulunmaktadır. Kullanılabilecek taksitli nakit avans sınırı ise 10.000 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN