Zuhal Topal bu diyetle 35 kilo verdi! 47 yaşındaki ünlü sunucu şak diye 58 kiloya düştü! Zayıflama sırrı ortaya çıktı!

Zuhal Topal bu diyetle 35 kilo verdi! 47 yaşındaki ünlü sunucu şak diye 58 kiloya düştü! Zayıflama sırrı ortaya çıktı!

Ünlü sunucu Zuhal Topal çocuk doğurduktan sonra uzun süre fazla kilolarından kurtulamamıştı. Ünlü sununun o yıllara ait hamilelik fotoğrafları ortaya çıktı. Zuhal Topal'ın inanılmaz değişimi herkesi şaşırttı. Ünlü ismin fazla kilolarından kurtulma yöntemi de ortaya çıktı. İşte 35 kilo verdiren o diyet...

Yemekteyiz programında sunuculuk yapan Zuhal Topal, Sihirli Annem, Selena ve Geniş Aile gibi yapımlarda da rol alan ünlü isim, geçtiğimiz yıllarda 35 kilo birden vermişti. Kilo verme süreci toplamda 2 yıl süren Topal'ın nasıl kilo verdiği de büyük merak konusu olmuştu.

zayif.jpg

Son iki yılda gösterdiği etkileyici çaba ve azimle 35 kilo veren Topal, kilo verme sürecinden sonra sağlıklı yaşam tarzını da benimsedi. Ünlü sunucu Zuhal Topal yıllar önce, kızının doğumunun ardından 35 kilo vererek yeni görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmişti.

KİLO KAYBI ONA BAĞLIYMIŞ

Zuhal Topal, kilo verirken doğal gıdalardan destek almış. Sağlıklı kilo verme yolculuğunda en önemli unsur, her gün düzenli olarak 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı tüketmesi olmuş. Çörek otu yağının vücudu güçlendirdiğini ve yorgunluğu aldığı biliniyor.

zuahl.jpg

Ünlü sunucun kilo verme sürecinde en büyük destekçisi olan çörek otu yağıyla ilgili öneriler de dikkat çekiyor. Topal, bu yağı evde kendisi hazırlayarak her öğünden önce mutlaka 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı tüketmiş.

zuhal-topal.jpg

Öte yandan ünlü isim, doktor kontrolünde bir diyet programı da uyguladığını ve bu programa sadık kaldığını söylüyor. Az ve sık yemek yeme prensibine uyan Topal, doktor gözetiminde diyet yapmanın önemini vurguluyor.

corek.jpg

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI

Çörek otu, tokluk hissi yaratırken, metabolizmayı da hızlandırır. Aynı zamanda kanser, sindirim sorunları, astım, diyabet gibi birçok soruna karşı koruyucu etkisi de bulunur. Çörek otunun bu faydaları bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN