Zuhal Topal'ın paylaştı ortalık yıkıldı! Kızının son halini gören tanıyamadı... Annesi gibi boylu poslu

Zuhal Topal'ın paylaştı ortalık yıkıldı! Kızının son halini gören tanıyamadı... Annesi gibi boylu poslu

Sevilen sunuyu Zuhal Topal, yaptığı işlerle adından sık sık söz ettiriyor. Ekranların tanınan ismi şimdi ise kızı Lina ile yaptığı paylaşımla konuşuluyor. Öyle ki Topal’ın kızının son halini gören tanıyamadı… İşte annesi gibi boylu poslu olan Lina…

Yıllar önce sunduğu izdivaç programı ile ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran Zuhal Topal, şimdilerde TV8 ekranlarında sunduğu yemek programıyla biliniyor. Çeşitli dizilerde de rol olan Topal, yıllar içinde başarısına başarı katmaya devam etti.

Kariyer hayatı kadar aşk hayatında da başarılı olan Topal, 2008 yılında müzisyen Korhan Saygıner’le hayatını birleştirdi. Ünlü çift yıl 2013’ü gösterdiğinde ise Lina adını verdikleri kızlarını kucaklarına aldı.

zuhal-topalin-kizi-1.jpg

LİNA ANNESİNİN BOYUNA YETİŞTİ

Mutlu evliliğini sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmeyen Topal özellikle kızıyla yaptığı paylaşımlarla gündem oluyor.

zuhal-topalin-kizi.png

Şimdilerde genç bir kız olan ve boyu annesine yetişen Lina’yı görenler hayranlık duyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN