Zuhal Topal'la Sofrada neden yok, bitti mi? İşte Fox TV yayın akışı

Zuhal Topal'la Sofrada neden yok, bitti mi? İşte Fox TV yayın akışı

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada programının Fox TV'de ekranlara gelmemesi merak konusu oldu. 14 Haziran 2021 Fox TV yayın akışında saat 16.00'da Yasak Elma dizisinin tekrarı yayınlandı. İşte, Zuhal Topal'la Sofrada'nın akıbeti...

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programı geniş izleyici kitlesiyle reyting listesinde üst sıralarda yer alıyor. Buna karşın bugün yeni bölümü ekranlara gelmeyen Zuhal Topal'la Sofrada yayından kaldırıldığı iddia edildi. Fakat bu iddiaların doğru olmadığını belirtelim.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Gündüz kuşağında izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada programının yeni bölümü bugün Fox TV yayın akışında yer almadı. Sevilen Programın yerine Yasak Elma dizisi yayınlanınca izleyiciler endişeli bekleyişe geçti.

En son 11 Haziran 2021 Cuma günü seyircisiyle buluşan Zuhal Topal'la Sofrada programı sezon finali yaparak yaz tatiline girdi. Bu nedenle program bir süre ekranlarda olmayacak. Yeni sezon yeni bölümlerin eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

FOX YAYIN AKIŞI 14 HAZİRAN 2021

08.00 Çalar Saat
11.00 Sen Çal Kapımı
14.00 Şevkat Yerimdar
16.00 Yasak Elma
19.00 Ana Haber
20.00 Şef Akademi
22.30 Sen Çal Kapımı
01.30 Şef Akademi

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN