Hayrettin kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Gerçek ismi nedir?

Hayrettin kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Gerçek ismi nedir?

Üniversite yıllarından beri tiyatroya ilgi duyan ve birçok oyunda yer alan komedyen Hayrettin, Survivor 2021 ünlüler takımında yer aldı. Sosyal medyada çektiği videolarla her eksimden insanı güldürmeyi başaran Hayrettin’in gerçek ismi ise Hayrettin Onur Karaoğuz’dur.

'Siz Hayrettin yazıp göndereceksiniz, ben Hayrettin'i kalbinize yazacağım' diyerek Survivor’da iz bırakacağını vurgulayan Hayrettin, Issız Adam filmine karşı çektiği parodi videosu ‘Kızsız Adam’ ile büyük sükse yaratmıştı. Hayrettin’in bilinen bir sevgilisi yok…

HAYRETTİN KİMDİR?

1984’de İstanbul'da doğan Hayrettin'in tam ismi, Hayrettin Onur Karaoğuz'dur. Eğitimine Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda başlayan Hayrettin, liseyi Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'nde bitirdikten sonra 2004’te Kadir Has Üniversitesi reklamcılık bölümünü bitirdi.

Üniversite dönemlerinde tiyatro kulübüyle tiyatro faaliyetlerine dâhil olan ünlü komedyen Hayrettin, 2004-2009 yılları arasında Dario Fo'nun Klakson Borazan ve Bırtlar ismindeki oyununda ‘komiser’ karakterine hayat verdi.  

2009’da arkadaşlarıyla sahneye koydukları absurd-komedi tarzı ‘Kral Übü’ oyunuyla birçok ödül alan Hayrettin, ‘Kral Übü’ karakteriyle İstanbul Belediyesi Kültür A.Ş tarafından verilen en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi oldu. Tiyatro yaşamına Yakovos Kambanellis'in Savaş Baba oyunundaki ‘Fileksenos’ ve Sermet Çağlayan'ın ‘Ayak Bacak Fabrikası’ oyununda ‘Öküz’ karakteri ile devam eden Hayrettin, üniversitede arkadaş grubuyla kurduğu ekibiyle çektiği komik videolarla sosyal medyada tanınmaya başlandı.

hayrettin-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-gercek-ismi-nedirr.jpg

Çağan Irmak'ın filmi olan 'Issız Adam'a karşı ‘Kızsız Adam’ parodisiyle sosyal medyada büyük beğeni toplayan Hayrettin, arkasından reklam kampanyalarında yer aldı. Rasim Öztekin, Işın Karaca, Neco ve Hande Subaşı gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu, ‘Gelecekten Bir Gün’ adındaki sinema filminde başrol oynayan Hayrettin, 2011'de Star TV’de 2 sezon yayınlanan ‘Hayrettin’ adındaki komedi programını hazırlayıp sundu.

2013’te ATV’nin ramazan için hazırladığı 30 bölümlük yarışma programı ‘Harry’ ile ekrana gelmiş ve çeşitli markaların reklam filmlerinde oynayan Hayrettin, 2013’te Los Angeles YouTube stüdyolarında çalışmalar yapmak ve oradaki meslektaşlarını takip etmek için ABD'ye gitti. Burada İngiliz asıllı Youtuber Sam Pepper ile çeşitli videolar çeken Hayrettin, 2014’te Türkiye’ye döndü.

Kariyeri boyunca birçok gösteri ve söyleşi yapan Hayrettin, sosyal medyada hazırladığı içeriklerle geniş kitleler tarafından takip ediliyor. 2017’de yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı 'Vezir Parmağı' filminde de oynayan Hayrettin en son, TRT dizisi  'Kalk Gidelim' ile dizi sektörüne merhaba dedi.

hayrettin-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-gercek-ismi-nedirrr.jpg

HAYRETTİN EVLİ Mİ?

Hayrettin’in evli olup olmadığı ya da sevgilisinin olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor.

Hayrettin Onur Karaoğuz’un Rol Aldığı Filmleri:

2009 – Gelecekten Bir Gün
2009 – Kızsız Adam (Kısa Film)
2010 – Gelecekten Bir Gün
2017 – Kalk Gidelim
2017 – İlk Öpücük
2017 – Vezir Parmağı
Hayrettin Onur Karaoğuz’un Sunduğu Televizyon programları:

2011 – Hayrettin (Star TV)
2012 – Harry (atv)

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN