Hayvanat bahçesinde silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

Hayvanat bahçesinde silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

İstanbul Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olayda hayatını kaybedenlerden birinin metafizik uzmanı Salih Memişoğlu olduğu öğrenildi.

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde hayvanat bahçesinde silahlı kavga meydana geldi.

Çekmeköy'de bulunan hayvanat bahçesinde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

'METAFİZİK UZMANI' SALİH MEMİŞOĞLU DA HAYATINI KAYBETTİ

İddiaya göre otomobiliyle hayvanat bahçesine gelen Mustafa Ö., içeride bulunan ve aralarında alacak verecek tartışması olduğu iddia edilen kamuoyunda kendisini 'bioenerji ve metafizik uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin ve O.Ö. ile tartışmaya başladı.

Çıkan kavgada Mustafa Ö., Salih Memişoğlu, Ömer Faruk Zengin ile O.Ö.’ye silahla ateş etti. Şüpheli otomobiliyle olay yerinden kaçarken ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İçeride bulunan ziyaretçiler dışarı çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı O.Ö. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

546572aa-1ab2-42c5-8e83-35d04cbcd808.jpg

Olay yerindeki incelemelerini sürdüren polis, kaçan şüpheli Mustafa Ö'yü yakalamak için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN