HDP'nin itirazı reddedildi: Gülnar'daki seçim yenilenmeyecek

HDP'nin itirazı reddedildi: Gülnar'daki seçim yenilenmeyecek

Mersin İl Seçim Kurulu, yapılan itiraz üzerine İlçe Seçim Kurulunun Gülnar ilçesindeki seçimin iptali yönündeki kararını kaldırdı, HDP'nin Akdeniz ilçesi için yaptığı başvuruyu da reddetti.

Mersin İl Seçim Kurulu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin bazı bölgelerdeki itirazları görüşmek üzere bugün toplandı.

Kurul, MHP Mersin İl Başkanlığının, Gülnar ilçesinde MHP adayının kazandığı seçimle ilgili CHP'nin itirazının ardından İlçe Seçim Kurulunca verilen seçimin iptali kararını kaldırdı. 

HDP'NİN İTİRAZI DA REDDEDİLDİ

Ayrıca İl Seçim Kurulu, HDP'nin, merkez Akdeniz ilçesindeki geçersiz oyların yeniden sayılması ve CHP'nin adayı Sabit Yelkovan'ın Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifindeki görevinden istifa etmeden seçime girdiği gerekçesiyle seçimin iptali için yaptığı itirazı da reddetti. 

MERSİN/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN