Hekimoğlu son bölümde kıvrak bir zeka ile karşı karşıya...

Hekimoğlu son bölümde kıvrak bir zeka ile karşı karşıya...

Hekimoğlu korkunç baş ağrılarıyla boğuşmaktadır. Hastaneye kaldırılan Naci ise annesi dahil herkesi canından bezdirirken, kişiliği ile şüphesiz ki Hekimoğlu'nun dikkatini çeker. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Hekimoğlu 46. yeni bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Ergenliğin doruklarında, aksi ama bir o kadar da zeki bir lise öğrencisi olan Naci Kurşun aynı zamanda satrançta da son derece ustadır. Satranç turnuvasında yenmesine rağmen beklenmedik bir şey yapar ve masa üstünde duran sayacı tüm gücüyle rakibi olan genç adamın kafasına vurur.

HEKİMOĞLU 46. BÖLÜM 1. FRAGMAN

46. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güney Kore dizisinden ülkemizde uyarlanan Hekimoğlu'nun 46. bölümü, 20 Nisan 2021 Salı günü saat 21.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı izleyicisiyle buluşacak. Hekimoğlu tüm bölümleri izlemek için kanalın Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

Hekimoğlu son bölüm neler oldu, hatırlayalım: Başarılı bir karateci olan üniversite öğrencisi Merve Yaldız, antrenman esnasında önce öksürmeye başlar ardından da hiçbir darbe almamasına rağmen ağzından kan gelir. Apar topar hastaneye kaldırılan Merve ile Hekimoğlu ve ekibi ilgilenecektir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu 46. bölüm özeti: İstifa eden Mehmet Ali iş görüşmelerine başlar ama gizli bir el onun görüşmelerini sabote etmektedir. Bunun için Mehmet Ali'nin Hekimoğlu'nu suçlamasıyla başlayan olaylar, Orhan ve İpek dahil tüm ekibin birbirinden şüphelenmesine neden olacaktır. Kıvrak zekası ve sivri diliyle herkesi bıktıran Naci'nin teşhisini koymak, ayrıca Mehmet Ali'nin görüşmesini kimin sabote ettiğini bulmak Hekimoğlu için hiç de kolay olmayacaktır. Hekimoğlu genç çocuğun nesi olduğunu bulabilecek mi? Mehmet Ali'nin iş görüşmesini sabote eden kim? 

HEKİMOĞLU 46. BÖLÜM 2. FRAGMAN

HEKİMOĞLU OYUNCULARI KİMLER?

Ojo Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı, Hülya Gezer ve Semih Bağcı'nın yönetmenliğini yaptığı Hekimoğlu dizisi oyuncu kadrosunda; Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu), Orhan Yavuz (Okan Yalabık), Ebru Özkan (İpek Tekin), Kaan Yıldırım (Mehmet Ali Çağlar), Aytaç Şaşmaz (Emre Acar), Damla Colbay (Zeynep Can), Esra Eron (Alya), Muhammed Dede (Muzo), Dilan Serinyel (Aysel) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN