Hemşirelik Fakültesi puanları 2019 | Hemşirelik Fakültesi özel üniversite fiyatları ve puanları

Hemşirelik Fakültesi puanları 2019 | Hemşirelik Fakültesi özel üniversite fiyatları ve puanları

İstanbul, Ankara, İzmir Hemşirelik Fakültesi puanları 2019’da merak ediliyor. YKS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Hemşirelik Fakültesi özel üniversite fiyatları ve puanları da araştırılıyor. Bu tarz aramalarınızın tümüne haberimizden erişebilirsiniz. İşte detaylar…

15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen YKS sınav sonuçları, 17 Temmuz 2019 Çarşamba gece yarısı saat 01:20’de erişime açıldı. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla beraber İstanbul, Ankara, İzmir Hemşirelik Fakültesi puanları ve diğer tüm illerdeki bu tarz detaylar da araştırılır oldu. Hemşirelik Fakültesi bölümünü tercih edecek öğrenciler, Hemşirelik Fakültesi özel üniversite fiyatları ve puanlarını da araştırır oldu. Tüm bu gelişmeler ise karar.com’da yer alıyor.

HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ TABAN PUANLARI 2019

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YKS), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte İstanbul, Ankara İzmir ve diğer tüm illerdeki Hemşirelik Fakültesi taban puanları, bu alanda okuyacak öğrenciler tarafından merak ediliyor. Aşağıda belirttiğimiz tabloda diş hekimliği taban puanlarına ve hangi üniversitelerde Hemşirelik fakültelerinin olduğuna ulaşabilirsiniz.

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

2019 YKS tercihler, 23-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak. YKS sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrenciler de YKS tercih işlemlerini gerçekleştirecek.

YKS SINAV SONUÇLARI ERİŞİME AÇILDI

15-16 Haziran tarihlerinde yapılan YKS sınav sonuçları, 17 Temmuz’da açıklandı. ÖSYM, daha önce paylaştığı takvimde YKS sınav sonuçlarını 18 Temmuz 2019’da açıklayacağını duyurmuştu. Bu şekilde YKS sınav sonuçları 1 gün önceden açıklanmış oldu.

19-07/17/dis-hekimligi-fakultesijpgg.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN