Hülya Balıkavlayan kimdir? Yaptığı açıklamayla gündem oldu

Hülya Balıkavlayan kimdir? Yaptığı açıklamayla gündem oldu

Astrolog Hülya Balıkavlayan, sosyal medyada yaptığı yorumlarla adından söz ettiriyor. Hayat hikayesine dair pek bilgi bulunmayan Hülya Balıkavlayan’ın astrolog olma süreci bir hayli ilginç…

Gördüğü rüyaların ardından bir şekilde bu yönde ilerleyen Hülya Balıkavlayan, küçüklükten beri yıldızları sevdiğini ve aslında küçük yaşlarından beri bu bilimle uğraşmak istediğini anlattı. Hülya Balıkavlayan, Twitter’dan yaptığı açıklamalarla da gündem oluyor…

HÜLYA BALIKAVLAYAN KİMDİR?

Çocukluk dönemlerinde yatağının hep pencere kenarında olmasını isteyen Hülya Balıkavlayan, burada yatarak yıldızları izlemek istediğini anlattı.

İlerleyen dönemlerde d aynı alışkanlığının devam ettiğini söyleyen Hülya Balıkavlayan, yıldızlara olan ilgisinden dolayı uzay bilimleri ve astronomi alanlarında eğitim almak istese de bu isteğini yapamamış. Fakat, merakından vazgeçmeyen ve astroloji eğitimi almaya başlayan Hülya Balıkavlayan, kardeşinin hayatını kaybetmesinin ardından adeta bunalıma girmiş.

Bazı astroloji bilgilerini rüyalardan aldığı mesajlarla öğrendiğini iddia eden Hülya Balıkavlayan, gördüğü rüyaların ardından bu yola girmeye karar verdi. Astroloji üzerine eğitim almasına karşın, profesyonel astrolog olmak gibi bir düşüncesi olmayan Hülya Balıkavlayan, yaşam koçluğu, kuantum koçluğu gibi danışmanlıklar yaptığını, ancak astroloji danışmanlığı yapmayı hiç düşünmediğini söyledi.

Rüyalarından bir tanesinde kendisini uzay boşluğunda, gezegenlerin arasında gördüğünü ve bu rüyada bir sesin, ‘Bu yol senin yolun’ dediğini iddia eden Hülya Balıkavlayan, uyandığında kendi kendini sorgulayarak, 'Bu neydi şimdi?' Dediğini paylaştı.

Kütüphanesinde temizlik yaparken önüne düşen ‘Mayalar'ın Kehanetleri’ kitabının kapağındaki piramidi, rüyalarından birinde gördüğünü anımsaması ve içerikte bu medeniyetin astroloji ile alakalı tarihçesinin yazdığını görmesinin ardından astrolog olmaya karar veren Hülya Balıkavlayan, 1998’de eğitim almaya başlarken, profesyonel olarak 2004’te danışmanlık yapmaya başladı. 

Kurumsal ve bireysel olarak danışmanlık yapan Hülya Balıkavlayan, samimiyeti, karşısındaki insanla empati kurabildiğini ve insanların geçirdikleri süreçlerin, yaşadıkları olayların arkasından ruhlarına hitap edebildiğini iddia ederek, başarılı olduğunu vurguladı.

DEPREMİ SAATLER ÖNCESİNDEN BİLDİ

Astrolog Hülya Balıkavlayan, 30 Ekim 2020 saat 12:00 sıralarında yaptığı açıklamada, ‘’Ege Akdeniz bölgesi arasında sağlam bir deprem olma ihtimali beklentim var olur veya olmaz yazayım da….’’ ifadelerini kullanmıştı.

ekran-resmi-2020-10-30-16-53-58.pngcv 

Depremden saatler önce yaptığı paylaşımın ardından deprem olduğunu önceden hisseden Balıkavlayan, Arkadaşlarıyla birlikte olduğu WhatsApp grubunda bir arkadaşının yazdığı, 'Tansiyonum oynuyor galiba, 2 3 gündür dengesizlik var' mesajına, 'Deprem olacak ondan' diye cevap vermiş ve bu mesajların ekran görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘Önce grubuma yazmıştım herkesi bu sefer uyarayım dedim’ ifadelerini kullandı.
ekran-resmi-2020-10-30-16-57-30.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN