İbo Show ne zaman, saat kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show, her hafta misafir ettiği birbirinden renkli konuklarıyla reytinglerde en üst sıraları zorluyor. Başladığı ilk dakikalardan itibaren saatler süren müzik ve eğlence ziyafeti, İbo Show’u alanında rakipsiz kılıyor.

İbrahim Tatlıses’in 14 Mart 2011’de silahlı saldırıya uğramasının arkasından başlayan tedavi sürecinden dolayı ara verilen İbo Show, 14 Kasım 2020 itibarıyla yeniden başladı. Her hafta yeni konukları ağırlayan İbo Show’da müzik, eğlence ve kahkaha dolu anlar, izleyenleri keyiflendiriyor.

İBO SHOW HANGİ KANALDA?

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show, Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

İBO SHOW NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR VE SAAT KAÇTA BİTİYOR?

Her hafta cumartesi günleri yayınlanan İbo Show, saat 20:00’de Star TV’de izleyiciyle buluşuyor. Saat 20:00'de başlayan İbo Show, gece yarısı 00:00-00:15 arasında bitiyor.

ibo-show-ne-zaman-saat-kacta-basliyor-ve-kacta-bitiyor-iste-bu-haftaki-konuklarrrr.jpg

İBRAHİM TATLISES'İ KİM VURDU?

14 Mart 2011’de kamuoyunun da yakından tanıdığı Abdullah Uçmak’la husumeti bulunan İbrahim Tatlıses, İbo Show programının ardından özel aracıyla kanal çıkışı silahlı saldırıya uğramıştı. Uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutulan İbrahim Tatlıses, kafatasına aldığı mermiler nedeniye felçli kalmıştı.

Uzun süren tedavi sürecinin ardından İbrahim Tatlıses’in vücudunun sol kısmı felçli kaldı.


İbrahim Tatlıses’i vurduran ve azmettirici sıfatıyla yargılanan Abdullah Uçmak, 36,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tetikçi Ersin Altun ise 30 yıl hapse mahkûm olmuştu. Dava kapsamında yargılanan diğer 10 sanık ise çeşitli hapis cezalarına çarptıran İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi, 156 sayfalık yayınladığı gerekçeli kararında ateşli silah yaralanmasının etkisinin basit tıbbı müdahaleyle giderilebilecek hafif nitelikte olmadığı ve kişinin hayatını tehlikeye atan bir durum olduğu vurgulamıştı.

HUSUMETİ KAMUOYU DA BİLİYOR

1998’den 2003’e kadar husumetleri olduğu televizyon programları ve basın yayın aracılığıyla bilinen Tatlıses-Uçmak gerginliğinden kamuoyunun da haberi olduğu belirtildi.

İntikam almak için türkücü İbrahim Tatlıses'i öldürmek isteyen Abdullah Uçmak'ın cezaevinden çıkmasının arkasından bünyesi hassas olduğundan dolayı bir zaman planını uygulamak için beklediği belirtildi. Abdullah Uçmak'ın tek başına hareket etmediği, kendisine yeni bir örgüt yaratmayı uygun gördüğü, sanığın İbrahim Tatlıses'i öldürmek adına Kandıra cezaevinde tanıdığı hırsızlıktan sabıkası olan sanık Ersin Altun'u Balıkesir'den İstanbul’a getirdiği ifade edildi.

Uçmak, Yunus ve Altun tarafından, İbrahim Tatlıses'e karşı yapılan eylemin kasti adam öldürmeye teşebbüs olarak nitelendirilmesi gerektiği aktarılan gerekçeli kararda Altun ve Ayık’ın Uçmak'ın talimatı doğrultusunda kalaşnikof kullanmayı da öğrenerek İbrahim Tatlıses'i öldürmeyi amaçladığı belirtilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN