İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, Ataberk Mutlu'yu izlemeye gitti

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, Ataberk Mutlu'yu izlemeye gitti

Poyraz Karayel dizisinin başarılı oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, dizide rol aldıkları Ataberk Mutlu'yu izlemeye gitti.

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, Ataberk Mutlu’nun başrolde olduğu “Küçük Prens” adlı müzikali Zorlu PSM'deki gösterimine gitti. İkilinin geldiğini gören Ataberk Mutlu, sevinçle koşup kucaklarına atladı.

'Oğlumuzu yalnız bırakmadık'

Ünlü çift, “Dizideki oğlumuz Ataberk’i yalnız bırakmadık. Çok yetenekli biri o. Geleceğimiz sağlam isimlere emanet” diye konuştu.
Burçin Terzioğlu boynundaki büyük tesbih kolye için “Canım sıkıldığı zaman ya sabır çekiyorum” diyerek sevgilisi Kaleli’yi işaret etti.

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli Ataberk Mutlu'yu yalnız bırakmadı

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli Ataberk Mutlu'yu yalnız bırakmadı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN