İlkim Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli? Cem Karaca'nın mezarının neden açıldığı ortaya çıktı!

İlkim Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli? Cem Karaca'nın mezarının neden açıldığı ortaya çıktı!

Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, usta sanatçının mirasıyla ilgili mezarının açılmasının kendisini çok üzdüğünü söyledi. Cem Karaca'nın kabrinin DNA testi için Feride Balkan ve Emrah Karaca'nın talebiyle açıldığını belirten merhum şarkıcının eşi, "Çocuk için DNA testi yapılacaksa hayattayken yapılsaydı" dedi. İşte, İlkim Karaca biyografisi...

Cem Karaca'nın mezarının açılmasının yankıları sürüyor. Katıldığı bir programda konuyla ilgili konuşan son eşi İlkim Karaca, "17 sene oldu yalan iddialar içimi acıtıyor. Ben Cem'i kaybettikten sonra saldırıya uğradım. 'Neden bize haber vermedin, medyaya biz açıklama yapacağız' dediler. Hiçbir zaman miras kavgası içinde olmadım eşimin mezarını açtırmadım" dedi.

604f3ecc4e3fe11b8410f05b.jpg

CEM KARACA'NIN MEZARI NEDEN AÇILDI?

İlkim Karaca, ünlü şarkıcının mirasını ise şu sözlerle açıkladı: "Cem kazandığını yiyen, kimin ihtiyacı olsa veren biriydi. Anne-babadan kalan iki daire ve şarkı hakları var. Bana 4'te 1 kısmı kaldı ve ben birçok eşyayı almadım. Bazı eşyaları aldım, karşılığında hırsızlık davası bile açtılar."

Mezarın, Cem Karaca'nın eski eşi Feride Balkan ve oğlu Emrah Karaca'nın açtırdığını belirten İlkim Karaca, "Çocuk için DNA testi yapılacaksa hayattayken yapılsaydı" dedi.

CEM KARACA İLE BARIŞ MANÇO KARDEŞ Mİ?

İlkim Karaca, usta sanatçının hayattaki dostlarına da sistem etti: "Geçmişte yaşananları bilip şimdi susan Cem'in arkadaşlarına kırgınım. Onu mezarından çıkartanları durdurmak gerekiyordu. Herkes benden bildi."

İlkim Karaca, Barış Manço ile Cem Karaca'nın kardeş oldukları iddiaları hakkında ise, "Bildiklerimi saklamak kaydıyla şehir efsanesi olarak kalsın" sözlerini dile getirdi.

fxv-dkn5-cover.jpg

İLKİM KARACA'NIN HAYAT HİKAYESİ

1960 yılında dünyaya geldi. İlkim Karaca 2021 yılı itibarıyla 61 yaşındadır.

Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda alan İlkim Karaca, daha sonra müzik öğretmeni oldu.

Mandolin, kanun ve bağlama çalabilen İlkim Karaca, kendi yazdığı bazı şiirlerini besteledi.

Cem Vakfı kurucularından İzzettin Doğan'ın yakın arkadaşı da olan babası Hasan Hüseyin Erkan vasıtasıyla Cem Radyo'da program hazırlayıp sundu.

Daha önce iki kez evlenen İlkim Karaca, üçüncü ve son evliliğini 2001 yılında Cem Karaca ile yaptı.

İlkim Karaca, O Ses Türkiye ve Kim Milyoner Olmak İster gibi yarışmalara katıldı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @ilkimkaraca.istanbul kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ilkim-karaca-9158.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN