İmamoğlu: 27 bin 919 oy farkla öndeyim

İmamoğlu: 27 bin 919 oy farkla öndeyim

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, " Şahsıma verilen oy 4 milyon 167 bin 752 oydur, rakibime verilen oy 4 milyon 139 bin 833'dür. Aramızdaki fark 27 bin 919'dur" dedi.

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu saat 04.30'da açıklama yaptı. Açıklamalardan satır başları;

Anadolu Ajansı veri girmemesini büyük bir talihsizlik olarak yaşamaktayız. 5 saattir girmemekle Türkiye demokrasi tarihine çok kötü bir iz bırakmıştır. Türkiye demokrasi tarihi bunu hiç unutmayacaktır. Dünyanın izlediği bu durumu biz de üzülürek yaşıyoruz. Dünyaya karşı bizi mahçup durumda bırakıyor. Sayın Cumhurbaşkanını açıklamalarını izledik. Verdiği büuükşehir sayılarına bakarsak, ilgili kişileri görevlerini yapmaya davet ettiğini sanıyorum. Asla vazgeçmeyeceğiz. Ne haksız bir oy gelsin ne de gitsin. Tüm ilçe seçim kurularında olan arkadaşlarımız görevlerinbe devam ediyor. Hiçbir zaman oraların boş bırakılmayacağını belirtmek istiyorum. Girişi yapılmayan sadece 7 sandık vardır. 

Şahsıma verilen oy 4 milyon 167 bin 752 oydur, rakibime verilen oy 4 milyon 139 bin 833'dür. Aramızdaki fark 27 bin 919'dur. Kalan 7 sandığın toplam oy potansiyeli 2100'dür. Dolayısıyla 5 saattir açıklama yapmamasına rağmen biz kamuoyunu bilgilendirme görevimize devam ediyoruz. Biz buradayız

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN