İmamoğlu'ndan sürpriz karar: Artık televizyona çıkmayacağım

İmamoğlu'ndan sürpriz karar: Artık televizyona çıkmayacağım

Üsküdar'da seçim çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul adayı İmamoğlu, sürpriz bir karar imza attı ve 23 Haziran'a kadar televizyona çıkmayacağını açıkladı. İmamoğlu "Ben bugünden itibaren televizyonlara çıkmıyorum artık. İzlemeye de gerek yok zaten. Seçime 4 gün kaldı" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar'da seçmenlere seslendi.

TRT'de katıldığı yayınla ilgili konuşan İmamoğlu, 23 Haziran'a kadar televizyona çıkmayacağını söyledi. İmamoğlu "Ben bugünden itibaren televizyonlara çıkmıyorum artık. İzlemeye de gerek yok zaten. 4 gün kaldı seçime" dedi.

İmamoğlu, "İstanbullu hemşehrilerime bir öneride bulunuyorum, mümkünse pazar günü akşamına kadar televizyonları izlemeyin. Niye biliyor musunuz? Ben de çıkmayacağım zaten televizyonlara. İzlemeye de gerek yok zaten dört-beş gün." dedi. 

"HER ŞEY GÜZEL OLDU ZATEN..."

Ağrı ve Trabzon'da sel felaketinden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileyen İmamoğlu, bu toplumun bir arada yaşama kültürünün çok güçlü olduğunu anlattı. Bu toplumun vicdanına çok güvendiğini belirten İmamoğlu, yeni bir siyasi dil ve anlayışla bu şehri ayrıştıran tavırları yok sayarak huzur getireceklerini söyledi. 

İmamoğlu, şöyle devam etti: "Birileri sağda-solda ağlayacak, bağıracak, çağıracak bana laf yetiştirecek. Yok yayındı, oydu, buydu diyecek. Gülün, geçin. Hatta ben İstanbullu hemşehrilerime, İstanbullulara bir öneride bulunuyorum, mümkünse pazar günü akşamına kadar televizyonları izlemeyin. Niye biliyor musunuz? Ben de çıkmayacağım zaten televizyonlara. İzlemeye de gerek yok zaten dört-beş gün. Şundan dolayı, çok kötü cümleler kuruyorlar, komik duruma düşenler var. Gülüyorum. Onun için sizlere tavsiyem kalan dört gün içerisine çalışalım. İnsanların desteğini talep edelim." İmamoğlu, vatandaşlardan oy kullanmaları ve insanların sandığa gitmeleri için çalışmalarını isteyerek, "Bugünden itibaren söylüyorum ki her şey çok güzel oldu zaten. Oldu, oldu, oldu." ifadesini kullandı.  

ERDOĞAN'A SİSİ YANITI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Pazar günü ya Binali Yıldırım ya Sisi kazanacak" ifadelerine yanıt veren İmamoğlu "Çok ilgilenilecek bir söz değil. Benim adım Ekrem İmamoğlu. Milletimiz ismimi çok iyi biliyor. Seçim Ekrem İmamoğlu, Sayın Yıldırım ve diğer adaylar arasında geçecek. Keşke Sayın Cumhurbaşkanı çok sahada olmasa Türkiye'nin önemli sorunlarıyla ilgilenmeye devam etse." dedi.
Kaynak Yeniçağ: İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Sisi yanıtı

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN