SP İstanbul adayı Necdet Gökçınar'dan TRT'ye çağrı: Canlı yayına katılmak isterim

SP İstanbul adayı Necdet Gökçınar'dan TRT'ye çağrı: Canlı yayına katılmak isterim

TRT Haber canlı yayınına katılan CHP adayı İmamoğlu'nun 'TRT'ye neden beni daha önce çağırmadınız' sorusu üzerine gazeteci Fatih Er, programa talep üzerine konuk davet ettiğini söyledi. Bunun üzerine SP adayı Necdet Gökçınar "Saadet Partisi İBB Adayı olarak programınızda canlı yayına katılmak ve her türlü sorunuza cevap vermek isterim" açıklaması yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, dün akşam TRT Haber canlı yayınında gazetecilerin sorularını cevapladı. İmamoğlu'nun 'TRT'ye neden beni daha önce çağırmadınız' sorusu üzerine gazeteci Fatih Er, açıklama bulundu. 

Programa talep üzerine konuk davet ettiğini ifade eden Er'e, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar'dan bir çağrı geldi.

Gökçınar, sosyal medya hesabından "Sayın Fatih Er, arkadaşlarım kurumunuza yarın resmi yazı ile başvuracaklar. Buradan da şifahen belirteyim; Saadet Partisi İBB Adayı olarak programınızda canlı yayına katılmak ve her türlü sorunuza cevap vermek isterim. Trt'de görüşmek üzere" diye yazarak, Fatih Er'i ve TRT'yi etiketledi.

19-06/19/necdet-1560924890

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN