İrem Kutluay kimdir, kaç yaşında, nereli? Annesinin boyunu geçmemek için bakın ne yaptı

İrem Kutluay kimdir, kaç yaşında, nereli? Annesinin boyunu geçmemek için bakın ne yaptı

Demet Şener'in kızı İrem Kutluay, magazin basınının ilgi odağı oluyor. 2006 doğumlu olan genç kız, annesinin boyunu geçmeye başladı. Kızıyla poz veren Demet Şener de bu durumu esprili bir şekilde dile getirdi. İşte, İrem Kutluay biyografisi...

Geçtiğimiz günlerde kızı İrem Kutluay ile objektiflere yakalanan eski manken Demet Şener, hafta sonu keyfini alışveriş yaparak çıkardı. Anne-kız gazetecilere poz vermeyi ihmal etmezken, İrem Kutluay'ın annesinin boyunu geçmemek için dizlerini kırması dikkatlerden kaçmadı.

ANNESİNİN BOYUNA ULAŞTI

"Annesinin boyunu geçmemek için dizlerini kırarak poz veriyor artık kızım" diyerek İrem Kutluay'a sarılan Demet Şener ve kızı arasında eğlenceli dakikalar yaşandı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden 43 yaşındaki eski manken Demet Şener, alışveriş turunu tamamladıktan sonra AVM'den ayrıldı.

demet-sener-kizi-irem-1-16032021161587609604cae40d.webp
Demet Şener ve İrem Kutluay

İREM KUTLUAY'IN HAYAT HİKAYESİ

12 Haziran 2006 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 15 yaşındadır.

İrem Kutluay, babası tarafından Yalovalıdır, annesi tarafından Bursalıdır.

Annesi eski manken Demet Şener ve babası eski basketbolcu İbrahim Kutluay'dır. 2005 yılında evlenen çift, 2018 yılında boşandı.

İrem Kutluay'ın 2009 doğumlu 'Ömer' adında bir erkek kardeşi bulunuyor.

Demet Şener'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla annesine benzerliği dikkat çekiyor. Lise öğrencisi olan İrem Kutluay'ın gelecekte hangi mesleği seçeceği şimdiden merak ediliyor.

0x0-1615785571799.jpg
İrem Kutluay, İbrahim Kutluay, Ömer Kutluay

0x0-1603781433554.jpg
İrem Kutluay, Demet Şener, Ömer Kutluay

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN