İş insanı Cemal Eğin'den büyük yatırım

İş insanı Cemal Eğin'den büyük yatırım

İş insanı Cemal Eğin, 2. el otomotiv satış showroomunu İstanbul Anadolu yakası ve çevre illerin en iyilerinden biri haline getirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı iş yerlerinin tek tek kepenk indirdiği dönemde iş insanı Cemal Eğin, EGN MOTORS adı altında hizmet veren 2. el otomotiv satış showroomunu daha da büyüttü.

1995 yılından beri çeşitli dallarda EĞİN GRUP A.Ş olarak hizmet veren firma, İstanbul Sultanbeyli'deki yenilenen showroomuyla İstanbul Anadolu yakası ve çevre illerin en modern, en güçlü 2. el otomotiv satış noktalarından biri haline geldi.

'NAKİTİNİZİ İÇ PİYASAYA AKTARIP YATIRIM YAPIN'

İşletmenin yönetimine Oğlu Hakan Eğin'i geçiren ünlü iş insanı Cemal Eğin, Kovid-19 nedeniyle zor günlerden geçilen bu süreçle ilgili iş adamlarına da bir çağrıda bulundu.

Her zaman yerliliği ve milliliği savunan biri olarak dikkat çeken Eğin, dolar ve euroya yatırım yaparak pusuda beklemenin ülke ekonomisine bir katkısı olmayacağını belirterek "İstihdamı desteklemek için nakitinizi iç piyasaya yatırım yaparak aktarınız" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN